Mourinho da de pamant cu un antrenor legendar: Se poate plange toata ziua si tot degeaba!

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 21:48
4459 citiri
Mourinho da de pamant cu un antrenor legendar: Se poate plange toata ziua si tot degeaba!
Foto: Facebook/ Jose Mourinho

Jose Mourinho a lansat o serie de atacuri voalate la adresa lui Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, despre care a spus ca poate sa faca orice, insa fara a avea de suferit.

Antrenorul lui Chelsea spune despre omologul sau francez ca se poate plange tot timpul despre arbitri, in timp ce el nu o poate face, de teama urmarilor, potrivit Goal.com.

"In regulament scrie ca unii manageri pot sa vorbeasca despre arbitraj inainte de joc sau dupa joc, iar altii nu o pot face. Si eu sunt pe lista managerilor care sunt pedepsiti inainte sau dupa joc. Trebuie sa respect regulamentul", a spus ironic portughezul.

Atunci cand a venit vorba despre Steve McClaren, antrenorul lui Newcastle United, echipa aflata pe locul 19 in clasament, pe care Chelsea o va intalni duminica, Mourinho a vorbit despre presiunea sub care se afla fostul selectioner al Angliei si a facut aluzie la Arsene Wenger.

"Cred ca in aceasta tara doar un manager nu este sub presiune. Fiecare alt manager este sub presiune, asa incat si Steve este presiune, eu sunt sub presiune, Brendan Rodgers este sub presiune, Manuel Pellegrini este sub presiune, toata lumea este sub presiune.

Nu putem pierde meciuri, nu putem fi sub asteptari, trebuie sa ne atingem obiectivele. (...) Este unul care este in afara acestei liste, insa este bine pentru el, bine pentru el", a mai declarat Mourinho.

Intrebat la cine se refera, antrenorul a evitat sa dea un nume: "Poate vorbi despre arbitri inainte de meci, poate vorbi despre arbitri dupa meci, poate impinge oamenii in zona tehnica, se poate plange dimineata, se poate plange dupa-amiaza, nimic nu se intampla. Nu isi poate indeplini (obiectivele - n.red.), insa isi pastreaza postul, poate fi rege in continuare. Este un privilegiu".

Arsene Wenger este cel care l-a impins pe Mourinho anul trecut, cand Chelsea a castigat pe teren propriu un meci cu Arsenal, scor 2-0, acesta fiind doar unul dintre momentele tensionate care au avut loc intre cei doi antrenori. De asemenea, Wenger este de departe cel mai longeviv antrenor din Premier League, aflat in al 20-lea sezon consecutiv, perioada in care a castigat insa doar trei titluri, niciunul in ultimii 11 ani, si sase cupe.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Mourinho critica Wenger, #Mourinho atac Wenger , #stiri Jose Mourinho