Magnat american, ucis într-un hotel din Spania de un român și un marocan. Milionarul îi invitase la o petrecere sexuală

Vineri, 31 Decembrie 2021, ora 08:25
12910 citiri
Magnat american, ucis într-un hotel din Spania de un român și un marocan. Milionarul îi invitase la o petrecere sexuală
Jose Rosado, magnatul americat ucis în camera sa de hotel FOTO: Captură Daily Mail

Jose Rosado, un magnat american și fost director general al unui șantier naval spaniol, a fost otrăvit și jefuit la Madrid de doi bărbați.

S-a întâmplat în luna octombrie dar autoritățile au dat abia acum de criminali. Este vorba despre un român și un marocan pe care milionarul îi invitase în camera sa de hotel pentru sex, potrivit Daily Mail.

Jose Rosado, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în camera sa de la hotelul de lux Westin Palace, în timp ce se afla în vacanță la Madrid, după ce partenerul său, Nicholas Young, a devenit îngrijorat când nu l-a putut contacta și a sunat la unitatea unde s-a cazat pentru a vedea ce se întâmplă.

S-a crezut inițial că moartea lui Rosado a fost din cauze naturale până când poliția a descoperit că a fost jefuit.

Filmările de pe camerele de supraveghere din noaptea de 29 octombrie l-au arătat pe Rosado care se întorcea în camera lui de hotel cu doi sau trei bărbați.

Un reprezentant al hotelului a declarat marți pentru DailyMail.com că nu pot furniza filmările la hotelul lor, deoarece sunt în mâinile poliției.

Cu toate acestea, alte filmări difuzate de poliție îi arată pe anchetatori percheziționând o locuință și în momentul în care unul dintre cei doi suspecți este condus într-o secție de poliție încătușat.

Autoritățile au găsit, de asemenea, hainele pe care le-a purtat unul dintre presupușii ucigași în noaptea în care Rosado a fost otrăvit.

Suspecții principali sunt recidiviști

Cei doi suspecți au fost arestați la Madrid, luni, 27 decembrie, în legătură cu moartea lui Rosado. Poliția a arestat un român, de 39 de ani, cu nouă arestări anterioare și un marocan, de 29 de ani, cu 17 arestări anterioare pentru infracțiuni similare.

Aceștia aveau la ei în jur de 2.500 de euro numerar, telefoane mobile noi, latopuri și bijuterii.

Jose Rosado a demisionat recent din funcția de director general al celei mai mari companii private de construcții navale și iahturi din Spania, Hijos de J. Barreras. Estimările arată că Hijos de J. Barreras ar putea genera venituri de aproximativ 30 de milioane de dolari anul acesta.

Ce a pățit căpitanul Spaniei la ultimul meci al naționalei sale. Până și adversarii au fost uluiți
Ce a pățit căpitanul Spaniei la ultimul meci al naționalei sale. Până și adversarii au fost uluiți
Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, a declarat că i-a fost ruşine atunci când a auzit fluierături din tribunele arenei Santiago Bernabeu, marţi seară, în timpul meciului amical cu...
Ianis Hagi a dezvăluit unde vrea să joace. Ce crede despre presiunea numelui pe care îl poartă
Ianis Hagi a dezvăluit unde vrea să joace. Ce crede despre presiunea numelui pe care îl poartă
Ianis Hagi are 25 de ani și este la a patra experiență internațională, jucând pentru Alaves, după ce a trecut pe la Fiorentina, Gent și Glasgow Rangers. Înaintea meciului amical de...
#Jose Rosado, #milionar american ucis, #roman suspect crima, #Spania , #crima