Reactia lui Guardiola dupa eliminarea neasteptata din Liga Campionilor: De asta suntem afara

Joi, 16 Martie 2017, ora 08:01
11422 citiri
Reactia lui Guardiola dupa eliminarea neasteptata din Liga Campionilor: De asta suntem afara
Foto: Manchester City Facebook

Josep Guardiola a comentat eliminarea suferita de echipa sa, Manchester City, in fata lui AS Monaco in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

City n-a reusit sa mentina avantajul de doua goluri din tur si a fost eliminata surprinzator de AS Monaco, iar tehnicianul spaniol sustine ca soarta calificarii s-a decis in prima repriza a jocului retur.

"Nu, nu e vorba de aparare. Astazi n-a fost vorba despre asta. Problema a fost modul in care am abordat prima repriza. Pur si simplu n-am fost in joc. Atacantii nostri n-au fost mai agresivi intr-un moment crucial. Din acest motiv suntem afara. Trebuie sa jucam mai mult decat 45 de minute", a declarat Guardiola la conferinta de presa de dupa meci.

"Nu e vorba de aparare sau portar. In a doua repriza am fost mai atenti si ati vazut cate ocazii si-au creat. Niciuna. Diferenta dintre prima repriza si cea de-a doua a fost foarte mare. Sunt convins ca ne va ajuta sa invatam pentru viitor", a continuat acesta.

Guardiola recunoaste ca a gresit, dar sustine ca n-a fost vorba de tactica.

"Toti managerii fac greseli. Daca pierzi, celalalt manager e mai bun. Dar nu cred ca a fost o greseala de tactica. Pentru mine e simplu: diferenta intre prima repriza si cea de-a doua e ca in partea secunda am incercat sa castigam acest joc. Ii felicit pe cei de la Monaco pentru calificare. La acest nivel trebuie sa joci mai mult decat 45 de minute", a conchis acesta.

0 suturi pe sau spre poarta a avut Manchester City in prima repriza a returului cu AS Monaco

AS Monaco a reusit marea surpriza miercuri seara si a eliminat-o in optimile de finala ale Ligii Campionilor pe Manchester City.

Dupa un incredibil 3-5 in tur, liderul din Franta a castigat pe teren propriu cu 3-1 si s-a calificat in sferturi gratie golurilor mai multe marcate in deplasare.

Monaco produce surpriza si o elimina pe Manchester City din Liga Campionilor, dupa o noua partida fantastica

Tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor va avea loc vineri, de la ora 13, la Nyon.

I.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Guardiola reactie eliminare City, #Manchester City eliminata Liga , #stiri Josep Guardiola