Ce jucarii cumparam de Paste?

Advertorial
Luni, 28 Martie 2022, ora 19:26
3642 citiri
Ce jucarii cumparam de Paste?
FOTO: ookee.ro

Cu mic cu mare ne pregatim de Paste, iar vremea buna ne-a dat un ragaz de la tumultul ultimei luni. De aici nu-i decat un pas pana la intrebarea: anul acesta ce ne aduce Iepurasul?

Intrebam un specialist de la ookee.ro?

Cu peste 14 ani de experienta si mai bine de 40.000 de jucarii pe site, raspunsul vine prompt:

Anul acesta, pentru ca primavara a sosit un pic mai tarziu, la mare cautare in aceasta perioada sunt jucariile de exterior - spatiile de joaca, indeosebi cele din lemn, pentru care livrarea este foarte rapida, ookee.ro avandu-le in stoc propriu: https://www.ookee.ro/841-spatii-de-joaca-lemn

Daca bugetul e mai mic si doresti sa-ti construiesti singur spatial de joaca din lemn, avem atat kit-uri cu feronerie pentru diverse proiecte, cat si elemente pentru a-ti accesoriza singur spatiul de joaca.

Trambulinele sunt si ele in topul preferintelor – avem o gama foarte larga si porti alege in functie de marimea spatiului in care doresti sa o montezi: https://www.ookee.ro/561-trambuline

Este bine, totusi, sa nu uitam ca orice copil este incantat si de o jucarie mai mica, iar aici recomndarea ookee.ro este pentru jucariile educative, incurajand educatia prin joaca: https://www.ookee.ro/472-jucarii-stem ori celebrele jucarii Melissa&Doug.

#jucarii, #cumparare jucarii, #paste , #stiri life style