Irina Margareta Nistor, despre Julia Roberts: "S-a purtat mizerabil, mi-e foarte greu să mai văd filme cu ea"

Joi, 07 Decembrie 2023, ora 10:48
204435 citiri
Irina Margareta Nistor, despre Julia Roberts: "S-a purtat mizerabil, mi-e foarte greu să mai văd filme cu ea"
Irina Margareta Nistor

"Leave the World Behind", un thriller apocaliptic al scenaristului şi regizorului premiat Sam Esmail, cu Julia Roberts şi Ethan Hawke în rolurile principale, va fi disponibili pe platforma Netflix începând cu 8 decembrie.

În acest thriller, Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar) şi soţul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) şi Rose (Farrah Mackenzie). Vacanţa lor este în curând dată peste cap, când doi străini - G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) şi fiica lui, Ruth (Myha'la), sosesc în miez de noapte cu veşti despre un misterios atac cibernetic şi caută refugiu în casa care, susţin ei, ar fi a lor.

Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forţând pe toată lumea să îşi accepte locul într-o lumea aflată în colaps. Bazat pe romanul lui Rumaan Alam, nominalizat la premiul National Book Award, "Leave the World Behind" este produs de Esmail Corp, Red Om Films, iar producţia executivă aparţine companiei Higher Ground Productions.

Kim Basinger a împlinit 70 de ani: celebra actriță n-a mai fost văzută în public de mulți ani. De ce boală suferă

Julia Roberts este una dintre cele mai apreciate actrițe americance, celebră pentru rolurile din Pretty Woman sau Eat, Pray, Love. În anul 2000, a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță din filmul inspirat de realitate, Erin Brockovich.

Atunci, a ținut unul dintre cele mai interesante discursuri. Criticul de film Irina Margareta Nistor a fost impresionată inițial de acest discurs, apoi și-a schimbat radical opinia.

"Pot să spun care este discursul care m-a păcălit cel mai mult. A fost cel al Juliei Roberts, care a venit și a râs și toată lumea a zis că este un râs contrafăcut și eu am zis Sunteți răi, e minunată.

Până am cunoscut-o de-adevăratelea și am înțeles că ei aveau dreptate.

E un personaj antipatic în realitate și mi-e foarte greu să mai văd filme cu ea, adică le văd dar nu mai am aceeași afecțiune.

Eram la San Sebastian, s-a purtat mizerabil cu propriul ei public, n-a vrut să dea autografe. La final, trebuia să prezinte închiderea și ea a spus că la ea în contract nu scrie așa ceva și au stat să tocmească cu ea 15 minute. Mofturi din-astea nepermise".

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cel mai așteptat film românesc intră pe Netflix. Pelicula e inspirată din fapte reale
Cel mai așteptat film românesc intră pe Netflix. Pelicula e inspirată din fapte reale
Filmul „Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, va intra pe platforma de streaming Netflix. „Libertate” este inspirat din fapte reale, de evenimentele tragice care au avut loc la...
Netflix difuzează unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului
Netflix difuzează unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului
„The Gentlemen”, un nou serial de Guy Ritchie format din 8 episoade, avându-l protagonist pe actorul nominalizat la Emmy, Theo James, va fi lansat pe Netflix în 7 martie. În „The...
#Julia Roberts, #Irina Margareta Nistor, #Netflix, #Ethan Hawke , #stiri media