A câștigat 48 de milioane de dolari la loto. Ce va face cu banii tânăra de 18 ani, care a pus primul bilet din viața ei

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 16:45
4324 citiri
A câștigat 48 de milioane de dolari la loto. Ce va face cu banii tânăra de 18 ani, care a pus primul bilet din viața ei
Juliette Lamour a câștigat o avere la loto FOTO facebook

La doar 18 ani, Juliette Lamour a câştigat marele premiu la loterie, de 48 de milioane de dolari canadieni (aproximativ 35 de milioane de dolari), chiar la prima încercare, astfel că a apelat imediat la un consilier financiar, adică la tatăl ei Kevin.

Ea a devenit cel mai tânăr canadian care a câştigat vreodată un premiu atât de mare.”Plângeam – lacrimi de bucurie – desigur”, a spus ea, la Ontario Lottery and Gaming Corporation, unde şi-a ridicat premiul. „Încă nu-mi vine să cred că am luat marele premiu la primul meu bilet de loterie!”, a adăugat ea.

Juliette, din Sault Ste. Marie, Ontario, a spus că a uitat complet de biletul de loterie până când a aflat vestea că cineva din oraşul ei natal a câştigat extragerea din 7 ianuarie.

Când s-a dus să-şi verifice biletul printr-o aplicaţie mobilă, a început să se audă un jingle şi „Big Winner” a apărut intermitent pe ecran.

„Colegul mea a căzut în genunchi, deoarece nu-i venea să creadă”, a spus Juliette, care lucrează cu jumătate de normă la farmacie. "El ţipa. De fapt, toată lumea ţipa că am câştigat 48 de milioane de dolari."

Şeful ei i-a spus că poate pleca devreme, dar mama ei a insistat să rămână şi să-şi termine tura.

Juliette a spus că va investi „cu grijă” cea mai mare parte a jackpot-ului cu ajutorul tatălui ei, consilierul ei financiar. De fapt, tatăl ei i-a dat deja cel mai bun sfat financiar - ideea lui a fost să cumpere biletul la loto.

Juliette plănuieşte să investească o parte din bani pentru a-şi îndeplini visul de a deveni medic fără a-şi face griji în privinţa împrumuturilor.

Ea vrea să se întoarcă în nordul regiunii Ontario pentru a practica medicina, a spus ea.

Dar Juliette plănuieşte şi să se distreze puţin. „Odată ce s-a terminat şcoala, eu şi familia mea vom alege un continent şi vom începe să explorăm”, a spus ea. „Vreau să văd diferite ţări, să le studiez istoria şi cultura, să le încerc mâncarea şi să le ascult limba”, a menţionat Juliette.

Citește și:
Gigi Becali ține 60 de milioane de euro la birou. Cine e omul de încredere care are cheia de la seif
Gigi Becali ține 60 de milioane de euro la birou. Cine e omul de încredere care are cheia de la seif
Gigi Becali este un om căruia îi place să umble cu bani cash, fiind obișnuit așa de pe vremea când familia sa făcea afaceri cu oi în Pipera. Patronul FCSB și-a păstrat acest obicei și...
Cât ar fi costat transferul lui Gică Hagi în zilele noastre. Estimarea unui specialist
Cât ar fi costat transferul lui Gică Hagi în zilele noastre. Estimarea unui specialist
Gheorghe Hagi s-a transferat în 1990 de la Steaua la Real Madrid pentru 4,3 milioane de dolari, într-o perioadă în care sumele învârtite în fotbal erau mult mai mici. Pe câți bani ar fi...
#Juliette Lamour, #castig, #loto, #avere, #milioane, #dolari, #Canada , #stiri internationale