Jumătate de milion de euro, descoperiți în portbagajul unei mașini. Pasagerii au declarat că nu știau de bani

Marti, 21 Martie 2023, ora 15:00
7298 citiri
Jumătate de milion de euro, descoperiți în portbagajul unei mașini. Pasagerii au declarat că nu știau de bani
Banii au fost descoperiți în portbagajul mașinii în urma unui control FOTO Pixabay

Garda Civilă din Spania a găsit 500.000 de euro în portbagajul unui autoturism pe care l-a oprit în provincia Almeria, pe tronsonul autostrăzii A-7 care leagă Murcia de Almeria.

Agenții de trafic din Almeria au instituit un punct de control al alcoolului și drogurilor pe acel drum, s-a precizat într-un comunicat citat de El Mundo.

Polițiștii au oprit un autoturism pentru a efectua testele de alcoolemie asupra șoferului, când au detectat „semne evidente de nervozitate” la acesta și la pasager, cu toate că au fost testați negativ la măsurători.

A fost efectuată o percheziție a vehiculului, care a scos la iveală o cutie metalică complet sigilată, cu un sistem electronic complex de închidere, ascunsă sub tapițeria portbagajului, scrie ziarulromanesc.es.

Sistemul de deschidere a fost descoperit și au fost găsite în interior trei pungi de plastic pline cu bancnote de 100 și 50 de euro.

Ocupanții mașinii au susținut că nu știau de existența banilor.

Bancnotele au fost confiscate și trimise la Serviciul de prevenire a spălării banilor, pentru investigarea originii acestora și a posibilitatea unei legături cu o infracțiune.

#jumatate milion, #euro, #masina, #portbagaj, #Spania, #politie , #Spania