Jurnalista rusă care a protestat împotriva războiului din Ucraina vrea brățară electronică de urmărire pentru Putin VIDEO

Autor: N.G.
Miercuri, 05 Octombrie 2022, ora 16:53
2732 citiri
Jurnalista rusă care a protestat împotriva războiului din Ucraina vrea brățară electronică de urmărire pentru Putin VIDEO
Marina Ovsianikova FOTO Twitter

Jurnalista televiziune Marina Ovsianikova, devenită celebră după ce a protestat în direct la o televiziune de stat din Rusia împotriva războiului din Ucraina le cere angajaților din penitenciare să îi pună o brățară electronică de urmărire lui Vladimir Putin.

”Dragi angajați ai Serviciului Federal de Penitenciare, puneți-i o astfel de brățară lui Putin. El este cel care trebuie izolat de societate și judecat pentru genocidul poporului ucrainean și pentru faptul că distruge masiv populația masculină a Rusiei”, a declarat Marina Ovsyannikova.

Jurnalista a confirmat miercuri că a fugit din arestul la domiciliu, la care a fost condamnată sub acuzaţia că a răspândit ştiri false, scrie Reuters.

"Mă consider complet nevinovată şi, din moment ce statul nostru refuză să îşi respecte propriile legi, refuz să mă supun măsurii de arest care mi-a fost impusă începând cu 30 septembrie 2022 şi mă eliberez de ea", a scris ea pe Telegram.

Jurnalista a criticat articolul din Codul Penal care este folosit pentru a o inculpa şi spunând că este persecutată pentru că spune adevărul.

Nmele acesteia a fost inclus pe o listă online a Ministerului rus de Interne cu persoane care se ascund de justiţie, însoţit de o fotografie. Leadershipul militar rus ”nu are nicio idee despre numărul de victime în rândul populaţiei civile” din Ucraina”, a adăugat ea.

”Conştiinţa unui judecător, procuror sau anchetator poate că se va trezi şi nu vor mai spune că informaţiile referitoare la acei copii care au murit în Ucraina sunt false. Şi vor înceta să mă acuze pentru că spun adevărul”, a spus Ovsinnikovsa.

”Am petrecut aproape două luni în arest la domiciliu”, a continuat ea, adăugând că tot timpul anchetatorii s-au referit la cuvintele ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, şi ale purtătorului său de cuvânt, general-maiorul Igor Konaşenkov, ”încercând să pretindă că nici măcar un copil nu a murit în timpul războiului din Ucraina.”

Contraspionajul german lansează „vânătoarea“ de spioni chinezi și ruși
Contraspionajul german lansează „vânătoarea“ de spioni chinezi și ruși
Recentele arestări ale spionilor chinezi și ruși reprezintă doar vârful aisbergului, deoarece se crede că alte sute de agenți "mișună" în Germania. După o serie de arestări de profil...
Avertismentul Rusiei dacă Ucraina primește rachete americane ATACMS cu rază lungă de acțiune
Avertismentul Rusiei dacă Ucraina primește rachete americane ATACMS cu rază lungă de acțiune
Kremlinul a declarat miercuri că Rusia îşi va extinde şi mai mult "zona-tampon" din interiorul Ucrainei, dacă Kievul primeşte de la Statele Unite rachete ATACMS cu rază de acţiune mai...
#jurnalista, #Rusia, #bratara, #Vladimir Putin, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina
Comentarii
B
BaronulRed.oficial
rank 3