Celebrul "vânător de pedofili", filmat în timp ce-și hărțuiește fosta iubită: "Organizează „flagrant” unui prădător chiar sub balconul ei" VIDEO

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 15:09
17528 citiri
Celebrul "vânător de pedofili", filmat în timp ce-și hărțuiește fosta iubită: "Organizează „flagrant” unui prădător chiar sub balconul ei" VIDEO
Alexandru Constandachi, cunoscut drept ”Justițiarul de Berceni” FOTO Facebook/ Alexandru Constandachi

Alexandru Constandachi, care se recomandă drept ”activist civic”, este recunoscut drept ”Justițiarul de Berceni”. Tânărul are un canal de YouTube unde încarcă videoclipuri în care pretinde că prinde pedofili.

Polițistul Marian Godină a povestit pe site-ul său că, în urmă cu câteva zile, a discutat cu fosta iubită a lui Alexandru Constandachi. Fata povestește cum, la scurt timp după ce a început relația, a devenit victima iubitului său, fiind hărțuită până în punctul în care s-a văzut nevoită să depună plângere la poliție.

”Pentru că o urmărea și o căuta acasă la ore târzii din noapte, fata și-a cumpărat un spray iritant-lacrimogen pe care l-a și folosit atunci când a fost așteptată în scara blocului de justițiarul din Berceni care nu o lăsa să iasă. Scena a fost filmată, iar justițiarul s-a dus apoi la administratorul blocului și l-a amenințat că îl va da în judecată dacă filmările de pe scara blocului vor deveni publice.

Tânărul care și-a construit online faima de vânător de pedofili este filmat cum o împiedică cu forța pe tânără să iasă din bloc.

Trei zile mai târziu, pe la 2.30, justițiarul i-a bătut din nou la ușă fetei, iar mai apoi s-a cățărat pe balconul aflat la etajul 1 de unde i se adresa cu tot felul de tâmpenii, unele în limba engleză, care ar induce teama oricărei fete aflate singure”, explică Marian Godină.

Tânăra a depus plângere la poliție încă din anul 2020, mai arată Godină, însă în cei doi ani care au trecut de atunci, nu s-a întâmplat nimic.

”Justițiarul bate în ușă și la geam spunând în engleză i’m fucking desperate here.

Fata a înregistrat și asta, iar apoi a depus o plângere la Secția 11 de Poliție înregistrată la data de 06.11.2020. După doi ani, neștiind nimic de stadiul dosarului, în 15.07.2022, tânăra întreabă la Secția 11 despre stadiul dosarului și i se răspunde că încă e în lucru. Ce or lucra oamenii ăia de doi ani la dosarul ăla, habar nu am.

Între timp, justițiarul organizează un „flagrant” unui prădător chiar sub balconul fostei iubite, cel pe care se cățărase noaptea, de unde filmează și postează pe net. Locul a fost ales de el, probabil pentru a fi observat de fosta iubită și astfel să o intimideze știind că el încă e aproape. Așadar, dacă îl urmăriți pe justițiar, să știți că unul dintre video-uri a fost filmat chiar sub balconul fetei pe care el o hărțuia.

Din păcate, se pare că sunt mai multe fete aflate în situații similare cu justițiarul și există mai multe plângeri”, mai scrie Godină.

Între timp băiatul cunoscut drept ”Justițiarul din Berceni” a fost invitat de mai multe școli să le vorbească elevilor despre simțul civic, dar a avut și intervenții televizate la diverse posturi de televiziune în acest sens. Mai mult, a fost invitat în Parlamentul României pentru a fi consultat cu privirea la necesitate schimbării unei legi.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Românii care se plâng că sunt hărțuiți dacă nu lasă bacșiș la restaurant. "M-a căutat chelnerița pe Facebook și m-a luat la rost"
Românii care se plâng că sunt hărțuiți dacă nu lasă bacșiș la restaurant. "M-a căutat chelnerița pe Facebook și m-a luat la rost"
A trecut mai bine de un an de când este în vigoare legea care prevede ca bacșișul să fie trecut pe nota de plată și pe bonul fiscal. Guvernul a încasat impozit pe bacșiș mult sub...
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Modificările pe care guvernanții le-au făcut în privința calendarului de alegeri trebuie și puse în aplicare de către autoritățile locale în lunile care urmează. În luna martie începe...
#justitiarul din berceni, #hartuire, #fosta iubita, #marian godina , #stiri sociale