Atalanta - Juventus: Echipele probabile si recomandari la pariuri

Advertorial
Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 14:02
10908 citiri
Atalanta - Juventus: Echipele probabile si recomandari la pariuri
Foto: Facebook/ Juventus

Atalanta Bergamo si Juventus Torino se vor intalni, vineri de la ora 21:45, intr-un meci din etapa a 34-a a Serie A.

Inaintea duelului de pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Juventus Torino este pe primul loc in Serie A, cu 83 de puncte (opt peste AS Roma, ocupanta locului doi), cu cinci etape ramase de disputat.

De partea cealalta, Atalanta Bergamo este una dintre revelatiile acestui sezon din Serie A, ocupand locul 5, cu 63 de puncte, peste nume grele precum AC Milan, Inter Milano sau Fiorentina.

In ultimele 14 partide oficiale, Atalanta a suferit o singura infrangere, un 7-1 de neuitat pe terenul lui Inter Milano.

Calificata si in semifinalele Ligii Campionilor, Juventus Torino defileaza pur si simplu in Serie A, campionat in care nu are rivala de cativa ani. Acest lucru este dovedit si de ultimele 21 de meciuri disputate, in care a inregistrat o singura infrangere, un 3-2 cu Napoli.

In meciurile jucate in acest sezon pe teren propriu, Atalanta a marcat de 29 de ori si a incasat alte 22 de goluri. Juventus, in schimb, a punctat de 24 de ori in deplasare si a incasat 12 goluri.

Cel mai bun marcator al lui Juventus in acest sezon este Gonzalo "Pipita" Higuain, cu 23 de golur. De la Atalanta Bergamo s-a remarcat Alejandro Gomez, cu 14 reusite. Ambii sunt anuntati titulari in meciul din aceasta seara.

Un pont la pariuri pentru meciul Atalanta Bergamo - Juventus Torino este: gol marcat in prima repriza, cu o cota de 1.41 la agentia Netbet.

O alta recomandare pentru pariuri online este: peste 2.5 goluri marcate, cu o cota 2 la agentia Netbet.

Echipele probabile:

Atalanta Bergamo: Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Spinazzola, Kessie, Freuler, Conti - Gomez, Kurtic - Petagna

Juventus Torino: Buffon - Sandro, Bonucci, Chiellini, Alves - Pjanic, Khedira - Mandzukic, Dybala, Cuadrado - Higuain

Partida este televizata de Digi Sport.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Juventus Atalanta Serie A, #cote pariuri Serie A, #Juventus meci cote pariuri , #Serie A