Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Juventus relanseaza lupta in Serie A

Duminica, 23 Martie 2008, ora 08:43
1116 citiri
Juventus relanseaza lupta in Serie A

Juventus Torino a obtinut o victorie pretioasa pe San Siro, scor 2-1 in fata liderului Inter Milano, formatie la care, capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu a evoluat titular, pana in minutul 83.

Chivu a fost avertizat in minutul 32 cu un cartonas galben, dupa un fault comis asupra lui Camoranesi. Doua minute mai tarziu internationalul roman a fost aproape de a deschide scorul din lovitura libera, sutul sau de la 25 de metri usor lateral dreapta fiind respins in extremis de Buffon.

Camoranesi a deschis scorul cu un sut din coltul careului de 6 metri dintr-o pozitie de ofsaid (minutul 49). Echipa lui Claudio Ranieri a continuat sa domine jocul, Trezeguet punctand pentru 2-0 cu un sut fara preluare din marginea careului mic, dupa o deviere nefericita a lui Burdisso.

Intrat in minutul 83 in locul lui Chivu, tanarul Balotelli a pasat decisiv pentru golul lui Maniche din acelasi minut, dar era prea tarziu pentru a se schimba destinatia celor trei puncte.

Fiorentina a invins la limita pe Lazio, scor 1-0, unicul gol al intalnirii de pe Stadio Artemio Franchi fiind reusit de Giampaolo Pazzini in minutul 77. Cu Adrian Mutu printre titulari, echipa lui Cesare Prandelli a dominat partida care a avut un final tensionat, Mutu si Ledesma fiind implicati intr-o altercatie, cei doi fiind avertizati cu galben de centralul Daniele Orsato.

Iata si rezultatele complete din etapa a 30-a in Serie A: Atalanta-Catania 0-0, Palermo-Genoa 2-3, Reggina-Napoli 1-1, Sampdoria-Cagliari 1-1, Siena-Parma 2-0, Udinese-Livorno 2-0, Fiorentina-Lazio 1-0, Roma-Empoli 2-1, Torino-AC Milan 0-1 si Inter-Juventus 1-2.

In urma acestor rezultate lupta pentru titlul din Italia se redeschide, AS Roma aflandu-se la doar patru puncte in spatele echipei lui Chivu. Juventus si-a consolidat pozitia a treia, avand din nou avantaj de cinci puncte in fata Fiorentinei lui Mutu.

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Chivu, #Mutu, #serie A , #Serie A