Milan si Juventus au remizat pe San Siro

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 25 Februarie 2012, ora 23:45
1438 citiri
Milan si Juventus au remizat pe San Siro
Foto: Daylife

AC Milan si Juventus Torino, echipele care domina acest sezon de Serie A, au remizat pe San Siro, scor 1-1, in derbiul zilei din Europa, astfel ca situatia din clasament ramane neschimbata.

Piemontezii au inceput ceva mai bine derbiul de la Milano, insa au cedat initiativa dupa primele 10 minute. Gazdele au pus stapanire pe balon si chiar au deschis scorul in minutul 15, dupa o dubla eroare a lui Bonucci. Mai intai, fundasul lui Juve a pasat direct la adversar pentru ca dupa cateva secunde sa devieze in propria poarta sutul lui Nocerino.

Avand avantajul de pe tabela milanezii au continuat sa atace si chiar au marcat al doilea gol in minutul 25. Muntari a reluat cu capul din careul mic, balonul a trecut vizibil de linia portii dupa care a fost scos de Buffon, iar arbitrul asistent a lasat jocul sa continue.

Dupa pauza Milanul a fost cea avantajata de arbitru. Mai intai, Mexes a scapat de eliminare dupa ce l-a lovit fara minge pe Borriello pentru ca apoi, cu 10 minute inainte de final, acelasi asistent care a anulat golul gazdelor sa comita aceeasi greseala in dauna oaspetilor, semnalizand gresit o pozitie de offside la Matri.

Acelasi Alessandro Matri a restabilit egalitatea in minutul 83, marcand dupa ce a scapat din marcajul lui Thiago Silva.

Pana la final, chilianul Arturo Vidal, mijlocas care ii cerea lui Antonio Conte schimbarea de cam 10 minute, a vazut direct cartonasul rosu, destul de usor, pentru un fault in zona mediana.

Dupa ultimul fluier al arbitrului s-a iscat un mic meleu, Chiellini si Mexes fiind aproape de a se lua la bataie.

In urma remizei de pe San Siro Juventus ramane neinvinsa in acest sezon de Serie A si are ocazia de a deveni lider in campionat daca va castiga restanta cu Bologna.

Echipele:

MILAN: 32. Abbiati, 20. Abate, 5. Mexes, 33. Thiago Silva, 77. Antonini, 4. Van Bommel, 22. Nocerino, 14. Muntari, 28. Emmanuelson, 70. Robinho, 7 Pato.

Rezerve: 1. Amelia, 9. Inzaghi, 19. Zambrotta, 13. Nesta, 15. Mesbah, 23. Ambrosini, 92. El Shaarawy.

Antrenor: Massimiliano Allegri.

JUVENTUS: 1. Buffon, 15. Barzagli, 19. Bonucci, 3. Chiellini, 26. Lichtsteiner, 22. Vidal, 21. Pirlo, 8. Marchisio, 28. Estigarribia, 18. Quagliarella, 23. Borriello.

Rezerve: 30. Storari, 11. De Ceglie, 4. Caceres, 7. pepe, 10. Del Piero, 14. Vucinic, 32. Matri.

Antrenor: Antonio Conte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#milan juventus remiza, #milan juventus 2012, #milan juventus serie a , #Serie A