Karim Benzema, prezentat oficial la Al-Ittihad: "Fotbalul din Arabia Saudită să atingă noi culmi"

Miercuri, 07 Iunie 2023, ora 08:50
1770 citiri
Karim Benzema, prezentat oficial la Al-Ittihad: "Fotbalul din Arabia Saudită să atingă noi culmi"
Karim Benzema

Clubul Al-Ittihad din Arabia Saudită a confirmat marţi seară că internaţionalul francez Karim Benzema (35 de ani, 97 de selecţii) s-a alăturat echipei de la Real Madrid.

"Abia aştept să ne vedem la Jeddah", spune fostul jucător al lui Lyon în videoclipul de prezentare. De asemenea, el este văzut pozând cu noul său tricou, pe care scrie "2026". Benzema a semnat un contract pe trei ani. "De fiecare dată când am vizitat Arabia Saudită, am simţit mereu atâta căldură şi iubire din partea fanilor şi a oamenilor. Abia aştept să mă alătur noilor mei coechipieri şi, împreună cu ei, să ajut acest club extraordinar şi fotbalul din Arabia Saudită să atingă noi culmi".

"Sosirea lui Benzema este cel mai de impact transfer din istoria clubului până în prezent", se arată entuziasmat Al-Ittihad în declaraţia sa. "De asemenea, acesta marchează o etapă importantă în călătoria Ligii profesioniste saudite pentru a deveni una dintre destinaţiile de top ale fotbalului mondial, care s-a bucurat de cel mai bun sezon al său în ultimele luni".

Anmar Bin Abdullah Abdullah Alhailae, preşedintele clubului, l-a descris pe Benzema ca fiind "o icoană a fotbalului mondial aflată la vârful jocului său".

Câştigătorul Balonului de Aur 2022 şi-a luat rămas bun marţi de la Real Madrid, unde a petrecut 14 sezoane. A fost o ocazie pentru preşedintele Florentino Perez şi o mână de colegi de echipă de a-i aduce un omagiu celui de-al doilea cel mai bun marcator din istoria clubului (354 de goluri în 648 de meciuri).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Portarul Thibaut Courtois a reluat antrenamentele individuale cu Real Madrid mai devreme decât era prevăzut, la mai puţin de o lună după operaţia de menisc de pe 20 martie, informează...
Surpriza pe care o pregătește FC Barcelona pentru meciul cu Real Madrid
Surpriza pe care o pregătește FC Barcelona pentru meciul cu Real Madrid
FC Barcelona a anunţat, vineri, că la El Clasico împotriva rivalilor de la Real Madrid, în 21 aprilie, pe tricourile jucătorilor va fi logoul cântăreţei columbiene Karol G. După Rolling...
#Karim Benzema, #Al Ittihad, #Real Madrid , #stiri fotbal