Karim Benzema va lipsi din nou pentru Real Madrid. "Vom avea nevoie de el"

Duminica, 06 Noiembrie 2022, ora 16:00
1751 citiri
Karim Benzema va lipsi din nou pentru Real Madrid. "Vom avea nevoie de el"
Karim Benzema. Foto: Facebook / Real Madrid

Atacantul francez Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, acuză din nou probleme după accidentarea pe care a suferit-o la coapsa stângă şi nu va evolua pentru Real Madrid în meciul de luni cu Rayo Vallecano, din campionatul Spaniei, cu două săptămâni înaintea startului Cupei Mondiale din Qatar, informează AFP.

Anunţul a fost făcut duminică, în cursul unei conferinţe de presă, de antrenorul echipei madrilene, Carlo Ancelotti, care a precizat că internaţionalul francez nu s-a antrenat alături de coechipierii săi sâmbătă şi duminică, mulţumindu-se cu exerciţii în sală.

Benzema a revenit în lotul Realului la meciul de miercuri din Liga Campionilor împotriva scoţienilor de la Celtic Glasgow, după ce a ratat trei partide oficiale din cauza problemelor musculare la coapsa stângă. Francezul a intrat pe teren în minutul 62, în locul brazilianului Vinicius.

"Absenţa lui Karim în această primă parte a sezonului ne-a permis să ne bazăm pe jucători care au multă calitate precum Rodrygo, Vinicius, Valverde. După pauza competiţională (generată de Cupa Mondială - n.red) vom avea nevoie de el, sunt sigur că va ajunge la nivelul sezonului trecut", a subliniat antrenorul lui Real Madrid.

#Karim Benzema, #Karim Benzema Real Madrid, #Benzema accidentare dura Real Madrid, #Campionatul Mondial de Fotbal Qatar , #Real Madrid