Lovitura de teatru in scandalul sexual de la nationala Frantei: Benzema a recunoscut!

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 20:49
8673 citiri
Lovitura de teatru in scandalul sexual de la nationala Frantei: Benzema a recunoscut!
Foto: Facebook/ Karim Benzema

Scandalul sexual care a lovit nationala Frantei si intreg fotbalul din Hexagon a luat o noua turnura dupa ce atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, a recunoscut implicarea.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de AFP, Benzema a recunoscut in fata autoritatilor ca a intermediat discutiile dintre prietenul sau, Karim Zenati, si colegul din nationala Frantei, Mathieu Valbuena.

"Ar fi trebuit sa fiu intermediar si sa facilitez discutiile dintre Mathieu si Karim Zenati", a declarat varful lui Real Madrid.

In acelasi timp, Benzema sustine ca implicarea lui a venit la solicitarea amicului sau si ca nu si-a inchipuit niciodata ca era vorba despre un santaj.

Karim Benzema este implicat in scandalul sexual al anului in Franta, fiind acuzat ca a participat la santajarea unui coleg din echipa nationala.

Un amic de-al jucatorului lui Real Madrid a intrat in posesia unui clip video de natura sexuala in care apare mijlocasul Mathieu Valbuena si a incercat sa obtina o suma de bani de la acesta pentru a nu-l face public.

Benzema a fost omul care a intermediat discutiile dintre cei doi, motiv pentru care a fost acuzat de complicitate si retinut pentru 24 de ore.

M.D.

#Benzema scandal sexual, #Benzema arestat Franta, #Karim Benzema arestat , #Real Madrid