Prima reactie a lui Karim Benzema dupa revenirea la nationala Frantei: Este o mare mandrie, niciodata nu am renuntat si mereu am sperat

Sambata, 22 Mai 2021, ora 13:46
1552 citiri
Prima reactie a lui Karim Benzema dupa revenirea la nationala Frantei: Este o mare mandrie, niciodata nu am renuntat si mereu am sperat
Karim Benzema. FOTO: Facebook / Karim Benzema

Atacantul Karim Benzema, revenit la nationala Frantei dupa sase ani, a declarat ca niciun moment nu a renuntat la "Les Bleus" si mereu a sperat ca va fi din nou convocat de selectionerul Didier Deschamps.

Fotbalul din Spania, in doliu. Un fost jucator al Barcelonei a murit la doar 46 de ani. El l-a avut capitan pe Gica Popescu

"Sunt mai mult decat fericit. Este o mandrie, un moment asteptat Am muncit mereu, niciodata nu m-am lasat, am sperat mereu. Iar in final a venit si recompensa. Abia astept sa ma antrenez si sa particip la meciuri", a afirmat Benzema, pentru Onze Mondial.

Atacantul Karim Benzema revine la nationala Frantei dupa o absenta de sase ani, el fiind convocat de selectionerul Didier Deschamps pentru Euro-2020.

Benzema, 33 de ani, a fost suspendat de la nationala Frantei in decembrie 2015, ca urmare a implicarii in cazul de santaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena.

Ultimul meci jucat de atacantul Realului, de 33 de ani, a fost in octombrie 2015 si in total el a strans 81 de prezente in prima reprezentativa, pentru care a marcat de 27 de ori.

#Karim Benzema Franta, #Benzema scandal sexual , #stiri Karim Benzema