Cum il protejeaza Spania pe Karim Benzema

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 20:09
10103 citiri
Cum il protejeaza Spania pe Karim Benzema

Karim Benzema, atacantul care ocupa un loc de frunte in clasamentul deceptiilor de la Euro 2012, nu a putut evita valul de critici, incheindu-si "apoteotic" evolutia de la turneul final cu doar doua pase scurte. Totusi, in Spania, presa prefera sa-l protejeze.

Pentru a completa tabloul, s-a preferat persistenta pe aceasta statistica. Doua pase scurte, ce inseamna prea putin pentru un jucator descris ca un posibil star al competitiei.

Intr-adevar, inaintea semifinalelor, Benzema era jucatorul care efectuase cele mai multe suturi, fara sa marcheze, scrie Le10sport

In Spania insa, nimic din toate aceste critici. Dimpotriva, mai multe publicatii au preferat sa-l protejeze, scotand in evidenta recordul celor 34 de goluri inscrise in acest sezon, in meciuri jucate sub tricoul lui Real Madrid si al echipei din Franta, dar mai ales intalnirile pregatitoare pentru Euro 2012.

Mai mult, forumurile insista pe cele 24 de pase decisive ale golgeterului Albastrilor, in timpul evolutiei sale din 2011-2012, din care doua in Ucraina. "Un coechiper perfect, n-are importanta pentru cine, care poate pleca in vacanta cu sentimentul datoriei implinite", noteaza Defensa Central.

Iar pe retelele de socializare, este imposibil sa i se impute lui Benzema esecul dureros al Albastrilor. In plus, magazinul Hola, axat pe domeniul staruri, a hotarat sa-l arate pe Benzema in cea mai buna zi a sa.

Pentru a-i ilustra intreaga prestatie de la Euro 2012, in magazinul mentionat, s-a publicat o fotografie in care i se observa "fizicul musculos". O metoda ca sa atraga privirile si pentru a se dovedi ca Benzema este inca departe de a fi ingropat.

#Karim Benzema Euro 2012, #Karim Benzema presa Spania , #stiri Karim Benzema