Presedintele Frantei se implica in cazul Benzema: Potoliti-va cu prostiile!

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 17:06
8596 citiri
Presedintele Frantei se implica in cazul Benzema: Potoliti-va cu prostiile!
Foto: Hepta.ro

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a decis sa se implice in cazul atacantului Karim Benzema (Real Madrid), suspendat pe termen nelimitat din echipa nationala dupa ce si-ar fi santajat un coleg.

Exclus la finalul anului trecut din nationala Frantei pentru ca l-ar fi santajat pe Mathieu Valbuena cu aparitia unei casete in care acesta intretinea relatii sexuale, Benzema este aparat de presedintele Francois Hollande, scrie Eurosport.

Hollande a luat pozitie dupa ce premierul Manuel Valls si ministrul Sportului Patrick Kanner au sustinut, zilele trecute, excluderea lui Benzema din lotul pentru EURO 2016.

"Potoliti-va cu prostiile!", a fost mesajul lui Hollande pentru cei doi, potrivit sursei citate.

In schimb, presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Christoph Graet, a anuntat ca o decizie definitiva in cazul lui Benzema va fi luata pe 15 aprilie.

Benzema nu a mai facut parte din lotul Frantei dupa ce a fost arestat pentru implicarea in cazul de santaj al mijlocului Mathieu Valbuena.

Cum si-a atras antipatia politicienilor: Ar fi insultat victimele atentatului de la Paris

Acest caz nu este insa singurul in care Karim Benzema starneste reactii in lumea politica din Franta.

Pe 24 noiembrie 2015, imediat dupa El Clasico, Karim Benzema i-a infuriat pe politicienii francezi dupa un gest facut in momentul intonarii imnului Frantei, inaintea meciului dintre Real Madrid si FC Barcelona.

Atacantul francez a scuipat imediat dupa incheierea imnului, iar unii politicieni francezi au catalogat gestul sau ca fiind "o jignire la adresa victimelor atentatului de la Paris".

Spre exemplu, Nadine Morano, membru al unui partid de extrema dreapta, a cerut ca Benzema sa fie exclus pe viata din nationala Frantei.

"Dupa ce am tolerat fluieraturile la adresa imnului pe stadioanele de fotbal, cer acum o pedeapsa dura pentru Benzema, care nu merita sa imbrace culorile nationalei Frantei. Sa nu cautam scuze pentru cei ce nu merita! Benzema, niciodata in nationala Frantei!", a scrise Nadine Morano pe pagina personala de Facebook.

Apoi, primarul localitatii Beziers, Robert Menard, a publicat un mesaj similar pe contul personal de Twitter.

"Gestul lui Benzema este rusinos. Acest individ nu merita sa ne imbrace culorile", a comentat acesta.

"Cartonas rosu pentru Benzema, care a insultat victimele atentatului de la Paris si a scuipat dupa Marseillaise. Este o rusine pentru tricoul albastru", a afirmat si politicianul Julien Odoul.

In trecut, Benzema a mai avut probleme cu politicienii francezi, dupa ce Marine Le Pen l-a criticat ca nu intoneaza imnul Frantei.

C.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Karim Benzema exclus nationala Frantei, #Karim Benzema aparat Hollande , #stiri Karim Benzema
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Presedintele Frantei se implica in cazul Benzema: Potoliti-va cu