Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Reactia lui Benzema, acuzat ca a jignit victimele atentatului de la Paris: Sunteti lamentabili

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 10:00
8704 citiri
Reactia lui Benzema, acuzat ca a jignit victimele atentatului de la Paris: Sunteti lamentabili
Foto: captura TF1

Atacantul francez Karim Benzema a comentat acuzatiile ce i-au fost aduse dupa meciul dintre Real Madrid si FC Barcelona, potrivit carora ar fi jignit victimele atentatului de la Paris.

Karim Benzema sustine ca cei ce-i aduc astfel de acuzatii, dupa ce a scuipat la finalul imnului Frantei, sunt "lamentabili", intrucat gestul sau n-a reprezentat o jignire.

"Ma obosesc asemenea povesti. Eu eram concentrat in timpul imnului, ma gandeam la victime, la familiile lor, la familia mea. Eram sincer si serios. Am scuipat la finalul imnului cum se intampla la toate meciurile, cu toti jucatorii. Nu am scuipat pe imn sau lucruri de acest gen. Sunteti lamentabili daca veti crede asa ceva. Ma doare!", a spus Benzema, la postul TF1.

Cum ar fi insultat victimele atentatului de la Paris

Pe 24 noiembrie, imediat dupa El Clasico, Karim Benzema i-a infuriat pe politicienii francezi dupa un gest facut in momentul intonarii imnului Frantei, inaintea meciului dintre Real Madrid si FC Barcelona.

Atacantul francez a scuipat imediat dupa incheierea imnului, iar unii politicieni francezi au catalogat gestul sau ca fiind "o jignire la adresa victimelor atentatului de la Paris".

Spre exemplu, Nadine Morano, membru al unui partid de extrema dreapta, a cerut ca Benzema sa fie exclus pe viata din nationala Frantei.

"Dupa ce am tolerat fluieraturile la adresa imnului pe stadioanele de fotbal, cer acum o pedeapsa dura pentru Benzema, care nu merita sa imbrace culorile nationalei Frantei. Sa nu cautam scuze pentru cei ce nu merita! Benzema, niciodata in nationala Frantei!", a scrise Nadine Morano pe pagina personala de Facebook.

Apoi, primarul localitatii Beziers, Robert Menard, a publicat un mesaj similar pe contul personal de Twitter.

"Gestul lui Benzema este rusinos. Acest individ nu merita sa ne imbrace culorile", a comentat acesta.

"Cartonas rosu pentru Benzema, care a insultat victimele atentatului de la Paris si a scuipat dupa Marseillaise. Este o rusine pentru tricoul albastru", a afirmat si politicianul Julien Odoul.

In trecut, Benzema a mai avut probleme cu politicienii francezi, dupa ce Marine Le Pen l-a criticat ca nu intoneaza imnul Frantei.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Karim Benzema atentat Paris, #Karim Benzema scuipa imn Franta , #stiri Karim Benzema
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5