Stenograma care-l poate infunda pe Benzema, facuta publica - atacantul francez raspunde dur

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 09:21
4069 citiri
Stenograma care-l poate infunda pe Benzema, facuta publica - atacantul francez raspunde dur
Foto: Hepta.ro

Postul de radio Europe 1 a facut publica stenograma unei discutii care-l poate trimite pe Karim Benzema la inchisoare in urmatorii sapte ani, in cazul de santaj sexual al fotbalistului Mathieu Valbuena.

Sursa citata a prezentat o discutie in care atacantul francez ii relata prietenului sau, ce detinea caseta cu filmarea sexuala a lui Valbuena, discutia avuta cu mijlocasul lui Lyon.

"Am discutat cu el, i-am zis sa se intalneasca cu tine in Lyon daca vrea ca inregistrarea sa fie distrusa. Nu cred ca ne-a luat in serios. Apoi i-am zis ca are cuvantul meu ca nu va ma exista nicio copie a filmarii", i-a spus Benzema prietenului sau.

Apoi, postul de radio a prezentat si o discutie dintre Benzema si Valbuena.

"Mi se vad tatuajele in filmare?", a intrebat Valbuena, in timp ce Benzema i-a transmis ca "se vede tot".

"Poti sa faci ce vrei, ca eu nu platesc nimic! Sa nu zici ca nu te-am avertizat", i-a transmis Valbuena.

Dupa aparitia stenogramelor, Karim Benzema a reactionat dur prin intermediul avocatului sau si a anuntat ca va da in judecata postul Europe 1.

"Este o metoda scadaloasa. Nu au publicat conversatia in totalitate, ci doar pasaje din ea. Credem ca aceste discutii au fost 'scapate' presei pentru a influenta viitoarea marturie a lui Valbuena", a spus Sylvain Cormier pentru AP.

Potrivit presei din Franta, Benzema si prietenul sau solicitau 150 de mii de euro pentru ca aceasta caseta sa nu fie facuta publica. Acum, Benzema risca 7 ani de inchisoare pentru complicitate la santaj sexual.

C.S.

#Karim Benzema caz santaj sexual, #Karim Benzema santaj Valbuena , #stiri Karim Benzema