Un politician a castigat Raliul Deltei 2013... si nu e Victor Ponta

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 10:25
1825 citiri
Un politician a castigat Raliul Deltei 2013... si nu e Victor Ponta

Fostul ministru al Comunicatiilor si secretar de stat in Ministerul Economiei, Karoly Borbely, a castigat sambata seara trofeul Raliului Deltei, in calitate de copilot al lui Gergo Szabo.

Karoly Borbely este un alt politician care are drept hobby participarea la cursele de masini, in afara premierului Victor Ponta.

Echipa lor iesise initial pe locul II in concurs, insa a urcat pe prima pozitie dupa ce castigatorul Francois Delcour, un cunoscut campion la raliuri, a fost descalificat din cauza unei erori a mecanicilor, anunta Digi24.

Echipa tehnica a francezului a scos camera de filmat din masina inainte ca autoturismul sa fie verificat de juriu si, potrivit regulilor Federatiei de Automobilism, orice interventie asupra autoturismului este interzisa, informeaza organizatorul.

Echipa lui Francois Delcour a anuntat ca va depune contestatie, dar o decizie finala in acest caz va fi luata abia saptamana viitoare.

In cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2013 Delta Rally, echipa Szabo Gergo /Borbely Karoly a concurat cu un autovehicul Mitsubishi Lancer Evo 10, clasa 2, obtinand un timp de 01:04:49,1 si atingand o viteza maxima de 101,64 km/h. Aceasta echipa a obtinut punctajul maxim: 20, se arata pe site-ul competitiei.

#Raliul Deltei 2013, #castigatori Raliul Deltei 2013, #Karoly Borbely raliu, #raliuri Romania , #stiri Karoly Borbely