Kelemen Hunor mai vrea un mandat la șefia UDMR: ”Doresc să îmi aduc contribuția în continuare”

Vineri, 10 Martie 2023, ora 11:40
1505 citiri
Kelemen Hunor mai vrea un mandat la șefia UDMR: ”Doresc să îmi aduc contribuția în continuare”
Kelemen Hunor, liderul UDMR FOTO Facebook/ Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, vineri, că va candida pentru un nou mandat la conducerea formaţiunii şi în acest sens a cerut sprijinul delegaţilor care vor participa la congresul Uniunii din luna aprilie a acestui an.

El argumentează că doreşte să îşi aducă contribuţia, în continuare, la dezvoltarea comunităţii maghiare şi a întregii societăţi din România.

"Am decis să-mi continui munca de preşedinte al UDMR, deoarece doresc să îmi aduc contribuţia, în continuare, la dezvoltarea comunităţii noastre şi a întregii societăţi din România. Ştiu care este scopul, ştiu care este direcţia: în acest deceniu putem dezvolta ţara noastră datorită resurselor financiare guvernamentale şi europene de care dispunem, iar toţi oamenii trebuie să beneficieze de această dezvoltare. La această muncă, cer sprijinul delegaţilor la Congresul Uniunii din luna aprilie, în cadrul căruia se va alege preşedintele UDMR pentru un nou mandat", a scris pe Facebook liderul UDMR.

Kelemen Hunor spune că UDMR va trece pragul electoral la europarlamentare. Pe câte mari primării mizează formațiunea VIDEO
Kelemen Hunor spune că UDMR va trece pragul electoral la europarlamentare. Pe câte mari primării mizează formațiunea VIDEO
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică seară, 9 iunie, că formaţiunea va trece pragul electoral de 5% pentru a intra în Parlamentul European, iar la alegerile locale va obţine...
UDMR deține majoritatea în Consiliul Județean Satu Mare după numărarea voturilor. Câte posturi de consilieri are AUR
UDMR deține majoritatea în Consiliul Județean Satu Mare după numărarea voturilor. Câte posturi de consilieri are AUR
Potrivit datelor finale publicate joi, 13 iunie, după centralizarea voturilor, UDMR a obţinut cele mai multe locuri în Consiliul Judeţean Satu Mare după alegerile de duminică, 9 iunie....
#kelemen hunor, #UDMR, #Kelemen Hunor presedinte UDMR , #stiri Kelemen Hunor
  1. Reacția AEP după cererile de demisie ale președintelui Toni Greblă: "Numărarea voturilor sau centralizarea rezultatelor nu intră în atribuţiile noastre"
  2. Liberalul care îl ironizează pe Ciolacu și îl compară cu Liviu Dragnea. ”Oare a învățat limba engleză?”
  3. Pe cine invită PNL să susțină candidatura partidului la prezidențiale. „Cei care vor să vină alături de noi sunt bineveniți”
  4. Clotilde Armand anunță că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral de Sector. Îi acuză de abuz în serviciu
  5. Ciolacu nu vrea prezidențialele în decembrie. "Dacă vrem să mergem cu şmecherie, şmecheria se opreşte la poarta Palatului Victoria"
  6. Liberalii s-au decis după 6 ore de ședință. Vor avea candidat propriu la prezidențiale. Ciucă: Decizie luată în unanimitate
  7. Lider USR, despre alegerile de la Sectorul 2: „Ar trebui reluat scrutinul, lucrurile sunt neclare”
  8. Cum explică un sociolog succesul lui Nicu Ștefănuță la europarlamentare. „O identitate clară, pe care tinerii o înțeleg, o parte a campaniei a fost pe TikTok”
  9. Cad capete în filialele AUR din țară, după alegerile din 9 iunie. George Simion: „Vom schimba anumite conduceri județene”
  10. Marcel Ciolacu nu exclude ca PSD să-l susțină pe Mircea Geoană la prezidențiale. "A fost preşedintele partidului, nu e din afara"