Kelemen Hunor: La noi, in UDMR, candidatii nu ies din stiloul presedintelui

Vineri, 28 Septembrie 2012, ora 22:32
2479 citiri
Kelemen Hunor: La noi, in UDMR, candidatii nu ies din stiloul presedintelui
Foto: Arhiva

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Zalau, ca liderii de la centru nu intervin in deciziile luate de filialele judetene cu privire la desemnarea candidatilor la alegerile parlamentare din decembrie.

Vizavi de decizia organizatiei Salaj de a retrage candidatura senatorului Fekete Andras in favoarea lui Vegh Alexandru, Hunor a declarat ca are incredere ca decizia este una "corecta, bazata pe activitatea colegului (Vegh - n.r.), precizand ca sefii de la centru nu intervin, de regula, in deciziile organizatiilor judetene", informeaza Adevarul.

"La noi, in UDMR, candidatii nu ies din stiloul presedintelui", a punctat el, adaugand ca este convins ca "viitorul senator, domnul Vegh, va fi un senator bun" si ca "domnul Fekete va activa mai departe in UDMR si ca experienta sa va fi valorificata".

Consiliul Reprezentantilor UDMR s-a intrunit miercuri, 26 septembrie, si a analizat cele doua candidaturi depuse pentru colegiul senatorial Simleu - Cehu Silvaniei, cea a actualului senator Fekete Andras si cea a fostului prefect de Salaj, Vegh Alexandru. Castig de cauza a avut cel din urma, care va incerca sa devina, din decembrie, senator din partea UDMR.

#Kelemen Hunor candidati UDMR, #UDMR candidati parlamentare , #presedinte UDMR