Kelemen Hunor: Neuronii nu se impart in mod aritmetic intre Opozitie si Putere

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 14:06

   

Kelemen Hunor: Neuronii nu se impart in mod aritmetic intre Opozitie si Putere
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit luni despre cum se impart intelepciunea si neuronii intre Putere si Opozitie, dar si in cadrul aceleiasi formatiuni politice.

"Intelepciunea nu se imparte in mod aritmetic. Neuronii nu se impart in mod aritmetic intre Opozitie si Putere", crede liderul UDMR, spunand ca acelasi lucru este valabil si in cadrul unui partid.

Referitor la amenintarile parlamentarilor USL, Kelemen Hunor nu crede ca demisia in bloc a parlamentarilor este o solutie in prezent. El sustine ca raspunsul politic la problemele populatiei trebuie gasit in interiorul Parlamentului.

"Nu stiu daca cei din Opozitie isi vor da demisia, nu poate fi o solutie. Daca noi nu credem in ordinea constitutionala si credem ca se rezolva problemele, raman anarhia, instabilitatea si dictatura. De aceea, spunem ca cel mai important lucru in acest moment este un dialog constructiv", crede presedintele UDMR.

Ministrul Culturii a precizat ca in 2012 vor fi alegeri, iar fiecare cetatean va avea posibilitatea de a spune cu cine vrea sa mearga mai departe si ca nu trebuie lasata impresia ca acest lucru trebuie sa se faca acum, nerespectand procedurile constitutionale.

"Cunoastem problemele cetatenilor, le stim problemele. Nu exista familie care nu ar fi suferit din cauza crizei economice, dar raspunsul exista in cadrul institutional", a mai spus Kelemen Hunor.

Acesta a precizat ca spera ca va incepe un nou dialog si ca nu e loc de amenintari si santaj.

"Eu sper ca va fi un inceput de dialog, al unui nou dialog. Cu amenintari si cu santaj nu functioneaza nicio democratie. Nu e loc de nimic, nu e loc de aroganta, nu e loc de amenintari si santaj", a afirmat presedintele UDMR.

El apreciaza ca fiecare politician are responsabilitate politica fata de cetateni si nu crede ca vreo persoana detine "adevarul absolut".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1575 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
conti
rank 5
Neuronii nu se impart in mod aritmetic intre Opozitie si Putere
Au ramas prea putini.Ce sa mai imparti ?
xilopolous
rank 5
Ba! Asta are dreptate!
Numai ca "aritimetica" a invatat-o la Buda si Pesta!
Nu prea ii place ideea de a da o mana de ajutor la schimbarea clasei politice. Sa-si dea demisia Boc si sa trecem la declansarea alegerilor anticipate. Sau nu vrea SEFU' de la Cotroceni? Ca de indivizi care-si pun cenusa in cap, noi romanii, suntem satui. Este timpul sa trecem de la vorbe la fapte! Sa vedem mai intra in Parlament UDMR-ul? Sau poate intra Partidul Civic Maghiar...
u961945
rank 5
dreptate ai hunore...
de unde nu-i nici dumnezeu nu cere...!!!viszont látásra!
parerea
rank 5
DE ACEEA, GOLITI SCENA!
Pentru ca neuroni de-ati fi avut, Romania si romanii nu ajungeau pe strazi, dupa 22 de ani, si "f....a si cu banii luati!"
lool
rank 5
Noroc ca ungurii nu au prea multi neuroni , speram sa dispara
la urmatoarele alegeri , au fost adevarate c..ve politice .
parerea
rank 5
CALCULUL IL NUMITI
INTELEPCIUNE, "dragi" latifundiari din UDMR? Slabut, d-le Hunor! Si greu, stim! Nu mai aveti de cine va lipi in viitorul apropiat intru santajarea Romaniei si a romanilor! Ai de v-au creat puterea, sunt huiduiti de oameni! Ce va faceti din afara Parlamentului Romaniei? Va ia Orban, cu imprumut? Cam greu de crezut daca nu-i duceti Ardealul pe tava!
Antonia Karina
rank 1
din pacate formula folosita a lasat zero neuroni in opozitie
Asta pt ca o opozitie cu macar un neuron nu cere sanctionarea tarii, nu cere sa intre in greva, nu e lasa si ameninta cu demisia!Rusine USL!
samoritu
rank 2
un om cu cap, a spus ce stie toata lumea
Neuronii, ii ai sau nu-i ai. Nu se impart, iar mai rau, la unii daca imparti la zero, le uram succes.
geom
rank 2
Ungure
S_ G_ P_ _ A

Hai ca nu te spanzur, te-ai prins.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor