Kelemen Hunor: Nu vor fi defectiuni la motiunea de cenzura pe Codul Muncii

Vineri, 04 Martie 2011, ora 20:50
1613 citiri
Kelemen Hunor: Nu vor fi defectiuni la motiunea de cenzura pe Codul Muncii
Foto: Romania Libera

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, ca, desi exista o serie de nemultumiri in comunitatea maghiara fata de prevederile noului Cod al Muncii, parlamentarii Uniunii vor vota asa cum trebuie in cazul unei motiuni de cenzura dupa asumarea raspunderii de catre Guvern.

"Parlamentarii nostri se vor comporta asa cum vom lua o decizie in grupurile noastre reunite. Colegii nostri s-au comportat de fiecare data exact cum am stabilit. Pana cand dezbatem, fiecare are posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, dar, cand luam o decizie, fiecare se comporta in conformitate cu decizia luata.

Sa fiti siguri ca din acest punct de vedere nu vom avea defectiuni", a subliniat Kelemen Hunor, care a adaugat ca Guvernul nu va cadea si ca, oricum, nu va cadea din cauza UDMR.

Presedintele UDMR a spus ca membrii comunitatii maghiare sunt impartiti in ce priveste prevederile noului Cod al muncii, existand atat pareri pro, cat si contra.

"E foarte greu de spus daca electoratul maghiar e mai degraba pro sau contra. Avem semnale pentru sustinere si avem semnale pentru a nu schimba nimic si din partea electoratului maghiar, dar, din acest punct de vedere, nu cred ca electoratul nostru se comporta altfel decat ceilalti cetateni. Sunt lucruri care sunt sustinute si lucruri care nu sunt sustinute, dar cand vrei sa reformezi o structura trebuie sa fii constient de la bun inceput ca nu toata lumea va fi multumita', a precizat Kelemen.

El a adaugat ca este important sa avem o legislatie a muncii mai flexibila, cu toata opozitia existenta la aceste schimbari.

#presedinte UDMR Kelemen Hunor, #motiune de cenzura Codul Muncii , #presedinte UDMR
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Cine formraza actuala putere: pd (fara L), partid de stinga trecut peste noapte pe dreapta, e haotic, - un partid format din tradatori avind ca sef mafiotul sef al lui Nastase - unguri, care au doar 1,5 milioane de cetateni.