Kelemen Hunor: UDMR are peste 10.000 de candidati la locale

Sambata, 12 Mai 2012, ora 10:13
2606 citiri
Kelemen Hunor: UDMR are peste 10.000 de candidati la locale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, vineri, la Harghita, la lansarea candidatilor Uniunii la alegerile locale, ca formatiunea depaseste pentru prima data o bariera psihologica, avand peste 10.000 de candidati la alegerile locale. Kelemen Hunor a tinut sa precizeze ca membrii uniunii vor construi si vor duce o campanie pozitiva, fara atacuri la adresa adversarilor.

"In aceasta perioada de patru saptamani pana la alegerile locale, UDMR va construi si va duce o campanie electorala pozitiva si noi vom vorbi, in aceasta perioada, despre rezultatele noastre, despre tot ce am facut si vom construi campania si mesajele noastre pe rezultate, pe realizari", a spus liderul UDMR, citat de Mediafax.

Kelemen Hunor a subliniat ca Uniunea nu a depasit, pana acum, pragul psihologic de 10.000 de candidati la locale. "Pana acum niciodata nu am depasit aceasta cifra. Deci peste 10.000 persoane au intrat in aceasta competitie electorala. Avem peste 320 de candidati la primarii, 13 candidati la functia de presedinte al consiliilor judetene si sunt convins ca in 2012 rezultatele noastre nu vor fi mai slabe decat in 2008. Eu astept sa avem in jur de 270-280 de primari, asa cum am avut si in 2008 si sa avem o prezenta puternica in fiecare administratie locala".

Liderul UDMR a dat asigurari ca programul electoral al candidatilor UDMR se bazeaza pe raspunsurile date de 80.000 de familii, consultate in 2011 in cadrul unui sondaj de opinie.

"Suntem bine pregatiti, avem rezultate pe care putem construi o campanie electorala si mesaje pozitive, avem candidati credibili, care deja au avut rezultate. Acolo unde era nevoie de o schimbare, ne-am asumat-o.

Anul trecut am facut o consultare larga si avem o baza de date foarte importanta, stim ce doresc oamenii, comunitatile locale, cu ce probleme se confrunta. Putem spune ca acest program electoral pentru 2012, si pentru locale, dar si pentru parlamentare, a fost scris de 80.000 de familii", a declarat Kelemen Hunor.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Kelemen Hunor alegeri locale prag psihologic, #Kelemen Hunor UDMR locale Harghita , #presedinte UDMR