Kelemen Hunor, despre strigătele din timpul tratativelor PNL-PSD-UDMR: "O negociere nu se face în şoaptă"; Ciolacu "poate a fost mai ferm"

Sambata, 20 Noiembrie 2021, ora 21:10
3802 citiri
Kelemen Hunor, despre strigătele din timpul tratativelor PNL-PSD-UDMR: "O negociere nu se face în şoaptă"; Ciolacu "poate a fost mai ferm"
Preşedintele UDMR FOTO Facebook/ Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat că „nu au fost strigăte” în cadrul negocierilor purtate sâmbătă, 20 noiembrie, pentru formarea unei coaliţii de guvernare.

El susţine că Marcel Ciolacu nu a strigat, ci „poate a fost ferm”, subliniind că negocierile de acest fel nu se poartă „în şoaptă”.

„Nu au fost strigăte. Probabil că... Nu, a fost foarte calm (Marcel Ciolacu – n.r.). Poate a fost ferm. Pe toate temele care erau în discuţie” a afirmat Kelemen Hunor, răspunzând unor întrebări, la finalul negocierilor.

El a precizat că au vorbit „unii cu microfon, alţii fără microfon”.

„Vă daţi seama că o negociere nu se face în şoaptă”, a adăugat liderul UDMR.

Şedinţa în care PNL, PSD şi UDMR negociază structura noului Executiv a fost la un moment dat una extrem de tensionată. Din sala în care aveau loc discuţiile au putut fi auzite ţipetele preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, dar şi liderii PNL Gheorghe Flutur şi Rareş Bogdan au ridicat tonul.

Disputele erau pe împărţirea ministerelor şi pe desfiinţarea SIIJ.

#negocieri, #guvern, #PSD, #PNL, #UDMR, #kelemen hunor, #marcel ciolacu , #stiri Kelemen Hunor