KFC a deschis un restaurant in Gara de Nord

Miercuri, 18 Februarie 2009, ora 11:58
2991 citiri
KFC a deschis un restaurant in Gara de Nord
Foto: Scrapetv

Lantul de restaurante KFC a inaugurat o noua locatie in Bucuresti, in Gara de Nord. Oficialii companiei se asteapta pentru aceasta locatie la vanzari de doua milioane de euro in 2009.

"Daca anul 2008 a fost un an profitabil si bun din punct de vedere al mersului afacerilor, KFC mentine trendul ascendent si la inceput de 2009. Prima investitie pe acest an se regaseste in noua locatie deschisa - restaurantul KFC din Gara de Nord, iesirea dinspre Grivita", au spus reprezentantii companiei.

Investitia in noua locatie, care are o suprafata de 150 mp si o capacitate 90 de locuri la mese, se ridica la suma de aproximativ 650 de mii de euro. In noul restaurant clientii vor fi serviti de 50- 60 de angajati.

KFC Gara de Nord este al 13 restaurant deschis in Bucuresti, iar numarul restaurantelor deschise in tara a ajuns la 33 de locatii, inclusiv KFC Chisinau deschis la sfarsitul anului trecut, in Centrul Comercial MallDova.

Politica extindere KFC nu se opreste aici. Reprezentantii companiei tintesc in continuare orasele cu un numar mare sau mediu de locuitori, de unde s-au primit semnale pozitive din partea locuitorilor care-si doresc un restaurant KFC in orasul lor.

KFC (Kentuky Fried Chicken) opereaza in Romania sub un contract de franciza, iar detinatoarea licentei este compania US Food Network SA.

Primul restaurant a fost deschis in 1996 pe locul fostului magazin Leonida din Bucuresti. In medie pe zi, in toate restaurantele KFC din tara se vand aproximativ 1,7 tone de aripioare picante, peste 3 tone de Crispy Strips si peste 2 tone de bucati de pui.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Kentucky Fried Chicken, #restaurant Gara Nord , #restaurante