KFC va avea 20 de restaurante in Capitala

Miercuri, 08 Octombrie 2008, ora 12:18
2160 citiri
KFC va avea 20 de restaurante in Capitala

KFC va investi anul acesta pana la un milion de euro in dezvoltarea retelei de restaurante, inclusiv pe piata din Bucuresti unde e loc pentru 20-25 de unitati.

"Momentan operam 11 restaurante KFC in Bucuresti, dar cu siguranta mai este loc pentru noi deschideri.

Cred ca piata din Capitala ar putea asimila undeva la 20-25 de restaurante, insa depinde mult de marimea lor si de locul in care vor fi amplasate, nu numai de numarul potential de clienti", au declarat reprezentanti ai US Food Network SA, informeaza NewsIn.

Potrivit acestora, compania va deschide pana la finele anului inca doua restaurante KFC, in urma unor investitii totale cuprinse intre 700.000 si un milion de euro.

Unul dintre aceste restaurante va fi situat in mall-ul Liberty din Capitala, iar cel de-al doilea in mall-ul din Chisinau, Republica Moldova. Cel din urma este de altfel si prima unitate KFC deschisa de US Food Network SA in afara tarii.

Planurile de dezvoltare KFC au in vedere extinderea retelei si in 2009, cand sunt programate in medie opt deschideri noi, din care cel putin doua in Bucuresti. Una din noile unitati KFC ce urmeaza a fi inaugurata in Capitala ar putea fi situata in zona Garii de Nord.

Referitor la vanzari, US Food Network estimeaza ca reteaua KFC va genera anul acesta o cifra de afaceri de 45,5 milioane euro, iar in 2009 cifra de afaceri va urca pana la valoarea de 55 milioane de euro.

US Food Network a deschis anul acesta, in Bucuresti, KFC Beldiman si un restaurant in Baneasa Shopping City, iar in tara a inaugurat restaurante in Constanta, Craiova, Suceava, Targu-Mures si Arad.

In prezent, brandul opereaza la nivel national 30 de restaurante, in care lucreaza peste 1.200 de angajati.

KFC (Kentuky Fried Chicken) opereaza in Romania sub un contract de franciza, iar detinatoarea licentei este compania US Food Network SA. Primul restaurant a fost deschis in 1996 pe locul fostului magazin Leonida din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#fast food, #KFC, #companie, #restaurant , #restaurante