De ce a murit Kirstie Alley: descoperise de puțin timp că suferă de o boală cumplită

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 11:20
11472 citiri
De ce a murit Kirstie Alley: descoperise de puțin timp că suferă de o boală cumplită
John Travolta și Kirstie Alley

Kirstie Alley, actrița americană faimoasă pentru rolurile din Cheers și "Uite cine vorbește", a murit la vârsta de 71 de ani.

Reprezentantul actriței a declarat pentru revista People că actrița descoperise de puțin timp că suferă de cancer la colon, iar maladia i-a fost fatală.

"A fost înconjurată de apropiaţi şi a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea nesfârşitei ei bucurii în faţa vieţii şi a oricăror aventuri care aveau să vină. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, ea a fost o mamă şi o bunică şi mai uimitoare", au adăugat membrii familiei.

Kirstie Alley a fost recompensată cu un premiu Emmy şi un Glob de Aur pentru interpretarea rolului managerului de bar, Rebecca Howe, din "Cheers", şi a câştigat al doilea premiul Emmy pentru rolul din filmul de televiziune "David's Mother".

Câţiva dintre colegii lui Alley din "Cheers" i-au adus un omagiu, inclusiv Ted Danson, cunoscut pentru rolul din serialul "Cheers", care a declarat că tocmai vizionase un episod din acest sitcom în timpul unui zbor, luni, înainte de a afla despre moartea actriţei. "Capacitatea ei de a interpreta o femeie aflată în pragul unei căderi nervoase a fost atât emoţionantă, cât şi isteric de amuzantă", a spus Danson, care a interpretat personajul proprietarului şi barmanului din "Cheers", Sam Malone, într-o declaraţie pentru Deadline.

"M-a făcut să râd acum 30 de ani când a filmat scena aceea şi mă făcea şi azi să râd la fel de tare. Când am coborât din avion am aflat că Kirstie murise. Sunt atât de trist şi atât de recunoscător pentru toate momentele în care m-a făcut să râd. Le transmit dragostea mea copiilor ei. După cum ei ştiu bine, mama lor a avut o inimă de aur. Îmi va fi dor de ea", a adăugat actorul.

Alley s-a alăturat distribuţiei sitcomului "Cheers" în cel de-al şaselea sezon şi a jucat în peste o sută de episoade ale acestuia.

"Ne-am împrietenit aproape instantaneu când s-a alăturat distribuţiei "Cheers" ", a declarat pentru Deadline actriţa Rhea Pearlman, care a jucat rolul chelneriţei barului, Carla Tortelli. "Ea iubea copiii, iar copiii mei au iubit-o la rândul lor. Am dat petreceri în pijama la ea acasă, cu vânători de comori create de ea. Dădea petreceri imense de Halloween şi de Paşte şi invita întreaga echipă a serialului şi pe familiile lor. Voia ca toată lumea să se simtă inclusă", a povestit actriţa.

Kirstie Alley a jucat alături de John Travolta în comedia din 1989 "Look Who's Talking" ("Uite cine vorbeşte") şi în cele două continuări ale acesteia. "Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată", a scris Travolta într-un mesaj postat pe Instagram, însoţit de o fotografie cu actriţa într-o rochie albă. "Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea", a adăugat actorul.

În 1995, actriţa a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Kirstie Alley a fost căsătorită cu Bob Alley (1970-1977) şi Parker Stevenson (1983-1997), cu acesta din urmă având doi copii - William True şi Lillie Price. În 2016 a devenit bunica lui Waylon Tripp Parker, fiul lui William True, informează Agerpres.

Citește și:
Întâlnire în format restrâns a liderilor PNL. Subiectul ”fierbinte”: relația cu PSD în perioada următoare
Întâlnire în format restrâns a liderilor PNL. Subiectul ”fierbinte”: relația cu PSD în perioada următoare
Conducerea PNL i-a convocat, duminică, în şedinţă informală, pe liderii filialelor partidului pentru a discuta poziţia politică şi priorităţile parlamentare la început de an, au...
De ce este exclusă aderarea la Schengen în prima parte a anului 2023 și ce șanse avem în a doua parte. Calendarul evenimentelor care pot influența situația și miza Austriei
De ce este exclusă aderarea la Schengen în prima parte a anului 2023 și ce șanse avem în a doua parte. Calendarul evenimentelor care pot influența situația și miza Austriei
În cea mai recentă reuniune a Consiliului Justiţiei şi Afaceri Interne al Uniunii Europene, cel care votează extinderea Spațiului Schengen, nu s-a discutat oficial despre aderarea României....