Iohannis a iesit la o bere, cu Blaga si Ungureanu

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 19:25
4623 citiri
Iohannis a iesit la o bere, cu Blaga si Ungureanu

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a iesit, sambata, in centrul vechi al Brasovului, la o bere cu liderii ACL, la Festivalul Oktoberfest, fiind insotit de edilul orasului, democrat-liberalul George Scripcaru, presedintele PDL, Vasile Blaga, si presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu.

Dupa reuniunea alesilor locali ai ACL, primarul Brasovului l-a invitat pe Iohannis, prezidentiabilul PNL si PDL, la o plimbare in centrul vechi al orasului, unde este organizat festivalul de bere Oktoberfest, ei parcurgand pe jos doua strazi.

Liderul PNL a salutat trecatorii si si-a facut fotografii cu acestia si s-a oprit la mai multe standuri. Iohannis si liderii care l-au insotit au primit placinta la unul dintre chioscurile din zona.

Prezidentiabilul ACL a primit si o bratara realizata de copiii unui centru de plasament, dar si un pliant cu retete din peste.

In cele din urma, el a ajuns la masa rezervata liderilor ACL din cortul principal al festivalului, unde se aflau presedintele PDL, Vasile Blaga, primarul Aradului, Gheorghe Falca, presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, vicepresedintele PNL Dan Motreanu, purtatorul de cuvant al PNL Alina Gorghiu, europarlamentarul PNL Eduard Hellvig. Mai tarziu, la masa liderilor ACL a ajuns si presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu.

Iohannis si liderii ACL au baut bere la halba si au mancat preparate traditionale la gratar.

Presedintele PNL s-a fotografiat din nou cu mai multi simpatizanti, facand si o fotografie "selfie" impreuna cu primarul Brasovului, "la un aparat de facut selfie".

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...