Iohannis considera normal ca serviciile sa aiba ofiteri acoperiti in presa si in politica

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 18:26
3459 citiri
Iohannis considera normal ca serviciile sa aiba ofiteri acoperiti in presa si in politica
Foto: Realitatea

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, considera ca este normal ca serviciile de informatii sa aiba ofiteri acoperiti in presa si in politica, deoarece acest lucru face parte din activitatea serviciilor.

Intrebat la Adevarul Live daca el considera ca este normal ca serviciile de informatii sa aiba ofiteri acoperiti in presa si in politica, Iohannis a raspuns: "Da, eu cred ca face parte din activitatea serviciilor si nu cred ca este vreo problema. Eu, personal, consider ca in servicii avem profesionisti foarte buni, dar nu cred ca trebuie noi sa le spunem cum sa isi faca treaba".

Liderul PNL a precizat ca el nu a fost ofiter acoperit "al niciunui serviciu de informatii".

Klaus Iohannis a comentat si intrarea in competitia electorala a fostului director SIE Teodor Melescanu.

"Nu este un lucru interzis prin vreun act normativ, dar mi se pare putin fortata aceasta intrare, sa fii astazi sef al SIE si maine sa fii candidat la Presedintia Romaniei. Cred ca aici ar fi nevoie de o reglementare suplimentara", a spus el.

Intrebat despre numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de premier, venind tot din fruntea SIE, Iohannis a raspuns ca este "o chestiune similara".

"Cred ca este o chestiune care am face bine sa o discutam. Nu vreau sa spun acum ca este foarte bine sau foarte rau, dar avand deja doua proiecte de acest tip, cred ca este cazul ca noi, politicul si opinia publica, sa dezbatem chestiunea si sa tragem o concluzie de acolo", a afirmat Klaus Iohannis.

#Klaus Iohannis ofiter acoperire, #servicii informatii Iohannis, #Iohannis candidatura Melescanu , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014