Iohannis il compara pe Ponta cu Ceausescu: Realizari la cincinal, hectar...

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 12:45
3965 citiri
Iohannis il compara pe Ponta cu Ceausescu: Realizari la cincinal, hectar...

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat ca momentul in care premierul Victor Ponta a prezentat datele INS, vineri dimineata, seamana cu cel in care Nicolae Ceausescu a tinut ultimul discurs in decembrie 1989.

"Am vazut o raportare subtire, ultima oara cand am vazut un astfel de discurs a fost la sfarsitul lui decembrie 1989. Azi am vazut din nou un moment cu cineva turuind despre date la cincinal, la hectare, la ce vreti dvs", a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa de la sediul ACL.

Prezidentiabilul ACL a subliniat ca asteapta mai multe date care sa fundamenteze declaratiile lui Victor Ponta de vineri dimineata, adaugand ca raportarea a fost trunchiata.

"Asteptam datele care fundamenteaza aceasta raportare, daca se confirma aceste date, ma bucur pentru Romania. Nu pot sa ma bucur pentru romani pentru ca la ei nu a ajuns aceasta crestere. Vom ramane cu o raportare optimista si cu o realitate pesimista. O raportare INS de acest tip trebuie sa vina cu toate datele suport. Este o raportare trunchiata!", a continuat Iohannis.

De asemenea, acesta i-a invitat pe alegatori sa se prezinta duminica la urne, in cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale.

"Fiecare vot conteaza. Inainte sa votati, sa va puneti intrebarea: Va merge mai bine de cand este Victor Ponta prim-ministru?

Pentru tineri: pentru voi construim Romania de maine, mergeti la vot, convingeti-va parintii si bunicii sa mearga la vot", a transmis Iohannis.

Ponta se lauda cu cresterea economica: Dumnezeu tine cu oamenii buni

Premierul Victor Ponta a sustinut, vineri, o declaratie de presa la Palatul Victoria, in care a vorbit despre rezultatele economice foarte bune inregistrate de Romania in primele 9 luni, conform estimarilor anuntate de INS in aceasta dimineata.

Seful Executivului a subliniat faptul ca datele din primul trimestru au fost revizuite, astfel ca Romania nu a fost niciodata in recesiune, fiind vorba doar de "minciuni" de campanie electorala.

Victor Ponta a declarat ca este "o zi buna pentru Romania" si ca se bucura de faptul ca INS "confirma optimismul nostru".

Citeste si:
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă municipiul Buzău de localitatea Vadu Pașii, iar la un capăt, panglica a fost...
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
MatusaTamara
rank 5
Da, oricum banii astia o sa sfirseasca in traistele hotilor PSD
sfinxuldinbucegi
rank 3