Iohannis: Ne merge rau fiindca suntem prost condusi

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 20:56
1138 citiri
Iohannis: Ne merge rau fiindca suntem prost condusi

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a afirmat joi, in cadrul unui miting electoral la Breaza, in judetul Prahova, ca motivul pentru care Romaniei ii merge rau este acela ca este prost condusa, acesta spunand ca le propune alegatorilor un altfel de presedinte.

"Mergand prin tara (...), de foarte multe ori imi spun oamenii ca la noi nu se poate, ca la noi este altfel. Cu astfel de mituri trebuie sa terminam fiindca la noi se poate. (...) In toata Romania se poate daca vrem. (...) Mai rau, spun unii ca ne merge rau fiindca asa meritam. Fals! Noua ne merge rau fiindca suntem prost condusi. Cei care ne conduc gresesc. Aceasta este cauza de ce ne merge rau. Eu va propun sa combatem acest mers rau (...) cu Romania lucrului bine facut", a spus Iohannis.

Candidatul ACL a aratat in discursul sau ca "exista speranta" pentru Romania, insa trebuie schimbat modul in care se face politica, astfel incat sa existe o mai mare aplecare asupra problemelor.

"Eu nu vreau inca o generatie de sacrificiu, eu vreau o Romanie a lucrului bine facut in care toata lumea isi permite sa traiasca normal. (...) Va propun un presedinte care vine cu un alt comportament, care abordeaza lucrurile cu seriozitate si nu cu spectacol. Se poate. Putem impreuna sa construim Romania normala, Romania lucrului bine facut", a adaugat candidatul ACL.

Referindu-se la cursa prezidentiala, el a aratat ca, potrivit sondajelor, se va intalni in turul al doilea cu premierul Victor Ponta.

"Din toate sondajele rezulta ca in afara de mine mai este si primul-ministru care intra in turul doi. Primul-ministru Ponta, o tanara speranta a politicii romanesti, s-a spus pe vremuri... Si ce a obtinut? A dezamagit, a promis si nu a facut. A dovedit ca este omul sistemului, este impins in fata de baronii care il dirijeaza", a mai afirmat Klaus Iohannis.

Candidatul ACL la prezidentiale a participat, joi, la mitinguri electorale in mai multe localitati din judetul Prahova si a vizitat mai multe fabrici.

Citeste si:
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă municipiul Buzău de localitatea Vadu Pașii, iar la un capăt, panglica a fost...
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Sursa: AGERPRES