Iohannis: Sibiul este cartea mea de vizita, e vizitabila

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 22:56
2594 citiri
Iohannis: Sibiul este cartea mea de vizita, e vizitabila

Liderul PNL, Klaus Iohahnis, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca este "un politician de succes, pur si simplu", iar cartea sa de vizita este Sibiul si "e vizitabila", adaugand ca vrea mai putin circ si mai multe solutii, precum si sobrietate in institutia prezidentiala.

Intrebat care sunt punctele sale tari si cele slabe, Iohannis a raspuns: "Eu va spun punctele mele tari. Pe cele slabe vi le canta diferite televiziuni in fiecare seara, si cele reale, si cele inventate. Punctele mele tari? Sunt un politician de succes, pur si simplu. Sibiul este cartea mea de vizita, este cunoscuta si e chiar vizitabila.

Atitudinea mea este, cu siguranta, un plus, fiindca eu vreau sa fiu presedintele Romaniei, iar abordarea mea este, cu siguranta, foarte pozitiva si buna. Vreau sa schimb felul in care se face politica in Romania. Asta inseamna un pic mai putin circ si putin mai multe solutii, mai multa seriozitate, sobrietate in institutia prezidentiala, mai multe solutii pentru economie, pentru educatie, pentru sanatate".

Iohannis a adaugat ca are programul pregatit, iar "noul partid mare de dreapta a pregatit programul de tara".

"Noi stim ce vrem, dar stim si cum (...) Important pentru mine este nu doar sa castigam acum alegerile prezidentiale. Este doar primul pas. Lucrurile vor functiona asa cum ni le-am imaginat atunci cand vom avea si presedinte, si Guvern. Din colaborare nu iese circ pe televizor, ci apar efecte de sinergie care imbunatatesc net modul in care functioneaza statul", a afirmat liderul liberal.

Intrebat daca stie pe cine va vota Crin Antonescu, el a raspuns: "Eu cred ca ma voteaza, ma bazez pe el".

Klaus Iohannis s-a aflat, miercuri, la Bistrita. El a vizitat Biserica Evanghelica, a facut un mic tur pe jos prin oras si s-a intalnit cu activul ACL in saloanele unui hotel de cinci stele din oras. Alaturi de el s-au aflat Catalin Predoiu si Mihai Razvan Ungureanu, dar si alti lideri ai ACL.

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#Klaus Iohannis candidat prezidentiale, #Klaus Iohannsi Sibiu , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014