Klaus Iohannis - De ce vrea sa fie presedinte

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 11:24
7838 citiri
Klaus Iohannis - De ce vrea sa fie presedinte

Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei, a intrat in cursa electorala sub deviza "mai putin spectacol, mai putina galagie, mai multe solutii pentru oameni, pentru Romania".

"Misiunea mea, ca presedinte al Romaniei, este aceea de a construi, impreuna cu toti romanii, o tara a lucrurilor bine facute", se arata in programul prezidential al lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis promite o schimbare fundamentala a societatii romanesti, "nu doar la nivel politic, ci si la nivel de cultura institutionala si viziune economica".

Totul despre candidatul Klaus Iohannis

"Avem nevoie de un alt mod de a face politica, unul responsabil si orientat catre rezultate. Avem nevoie de o clasa politica deschisa la dialog social, de o societate civila puternica, implicata, dar si de cetateni care cred in viitorul tarii. Rolul fundamental pe care vreau sa mi-l asum ca presedinte este unul de mediator, de liant al societatii noastre prea dezbinate de logica paguboasa a conflictelor politice din ultimii ani", a declarat candidatul ACL al presedintia Romaniei.

Klaus Iohannis, despre cea mai mare putere a presedintelui, schimbarea Guvernului Ponta, justitie si gratieri Interviu video

Pentru Iohannis, "presedintele tarii trebuie sa fie un model de civilitate, onestitate si bun simt, insa in acelasi timp intransigent cu orice derapaj institutional".

"Sunt un om riguros si apreciez calitatea lucrului bine facut. Apreciez valoarea umana si profesionala si sunt convins ca o societate se regaseste pe sine atunci cand isi recunoaste o ierarhie justa a valorilor. Imi doresc sa fiu primul presedinte care sustine o adevarata ierarhie a valorilor in societatea romaneasca", a declarat liderul PNL.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Klaus Iohannis spune ca principalele valori in care crede sunt "democratie, libertate, familie" si promite ca va avea o atitudine "proactiva", pentru ca este de parere ca e bine "nu doar sa doresti sa o duci mai bine impreuna cu semenii tai, ci sa faci ceva pentru a o duce mai bine".

Citeste si:
Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Nicușor Dan: „Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate!”
Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Nicușor Dan: „Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate!”
Fostul primar al Capitalei și actual lider al PSD Bucureşti Gabriela Firea a lansat joi, 18 august, un nou atac la adresa actualului edil Nicușor Dan, afirmând că Capitala este „abandonată...
PNL l-a recrutat pe unul din vechii grei ai PDL-ului. Liviu Negoiță, semne de revenire în politica mare
PNL l-a recrutat pe unul din vechii grei ai PDL-ului. Liviu Negoiță, semne de revenire în politica mare
PNL Sector 2 l-a înscăunat pe fostul lider PDL și primar al Sectorului 3 Liviu Negoiță la fruntea Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Filiala Sector 2. Anterior, acesta a fost membru PMP...