Klaus Iohannis, gafa uriasa: Profesori care nu au sase case? Ghinion! (Video)

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 07:56
21416 citiri
Klaus Iohannis, gafa uriasa: Profesori care nu au sase case? Ghinion! (Video)

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca si-a cumparat toate cele sase case "prin munca cinstita". Intrebat insa ce le transmite dascalilor care au muncit o viata intreaga, dar care nu isi permit atatea locuinte, liderul PNL a raspuns sec: "Ghinion".

Intr-un interviu acordat Gandul Live, Iohannis a fost rugat sa se puna in situatia unui profesor care a muncit o viata, dar nu a reusit sa cumpere "prin munca cinstita sase case".

Alegeri prezidentiale 2014: Ce avere are Klaus Iohannis

"Ghinion", a venit replica de la prezidentiabilul ACL. Dupa ce moderatorul emisiunii l-a rugat sa detalieze, Iohannis a venit cu o completare scurta: "ghinion pentru mine".

Iritat de intrebari, liderul PNL a incercat sa schimbe subiectul: "Vreti sa discutam pe educatie sau pe casele mele? Dupa parerea mea, salariile mici au fost prea mici".

PSD reactioneaza: Ghiniohannis

Replica a venit in scurt timp de la PSD, prin vocea purtatorului de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta, Gabriela Firea.

Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis - de la profesorul din Sibiu la "politrucul" care vrea la Cotroceni

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a apreciat, intr-un comunicat, ca Iohannis va ramane in istorie sub numele de "Ghiniohannis".

Klaus Iohannis - Ce promite

"Recapituland cu ajutorul declaratiilor sale din aceasta campanie electorala, dl. Iohannis este un politruc care a adunat o avere considerabila din meditatii si investind in imobiliare si nu in copii, spre deosebire de marea majoritate a profesorilor din Romania care insa au pur si simplu ghinion.

Ghinion ar avea romanii daca un astfel de om ar ajunge presedinte, dar si mai mare ghinion au cei din PNL care i-au dat partidul pe tava si cei de la PDL care si-au sacrificat candidatul pentru el. Mai mult ca sigur, pentru membrii si simpatizantii ACL, primarul din Sibiu va ramane in istorie sub numele Ghiniohannis!", a transmis Firea.

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...