Antonescu, despre Iohannis prezidentiabil: Este usor favorit si in fata mea

Luni, 07 Iulie 2014, ora 19:42
3254 citiri
Antonescu, despre Iohannis prezidentiabil: Este usor favorit si in fata mea
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a comentat luni, din nou, decizia liberalilor de a face intai un sondaj pentru desemnarea candidatului la prezidentiale.

El isi mentine punctul de vedere ca acest sondaj facut acum nu ar fi relevant pentru finala prezidentiala din luna noiembrie, insa spune ca aceasta "lupta" din interiorul PNL intre el si Klaus Iohannis pentru stabilirea candidatului la Cotroceni il intareste pe actualul lider al liberalilor.

Antonescu nu vrea sondaj pentru numirea prezidentiabilului PNL: Am propus sa simplificam lucrurile

" (Competitia, n.red.) nu subrezeste pozitia lui Iohannis, dimpotriva, presupunand ca Iohannis va fi cel nominalizat, eu presupun ca iese mult mai intarit. Presupunand ca nu Iohannis va fi nominalizat, el nu este cu nimic afectat, cu atat mai mult. Are fiecare ce face si, in orice caz, Iohannis are toate variantele deschise", a spus Crin Antonescu, la Romania Tv.

Intrebat daca Iohannis are sanse sa castige lupta pentru candidatura, Antonescu a raspuns afirmativ.

"Sigur ca da! Eu cred chiar ca este usor favorit! Si in fata mea, de ce nu? Eu cred ca are toate sansele si in partid, si in competitia de mai departe", a completat Antonescu.

La sfarsitul lunii iunie, liberalii si l-au ales presedinte de partid pe Klaus Iohannis si au votat pentru fuziunea cu PDL. Dupa ce la sfarsitul lunii mai Crin Antonescu a anuntat ca intentioneaza sa se retraga din cursa pentru Cotroceni, acesta a revenit asupra deciziei si a spus ca este dispus sa candideze la prezidentiale.

Cum mi-am petrecut revenirea lui Antonescu si marea batalie pe ravase colorate - Reportaj

Daca initial candidatul trebuia sa fie ales tot atunci, Iohannis, in calitate de nou presedinte, a retras rezolutia care stipula acest lucru si a anuntat ca decizia va fi luata ulterior.

Luni, liberalii au decis sa faca un sondaj de opinie care sa-i ghideze catre alegerea celui mai bun candidat pentru alegerile din toamna, decizie care nu este pe placul lui Crin Antonescu, acesta anuntand ca si-ar fi dorit mai degraba un vot al Delegatiei Permanente. Sondajul va dura doua - trei saptamani si va fi demarat zilele urmatoare, de indata ce se hotaraste asupra unei case de cercetare.

Congresul PNL: Antonescu si Iohannis, de la prieteni la adversari. Vot dupa dictare la esalonul 2

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Crin Antonescu candidat presedintie, #Iohanis Antonescu candidati presedintie , #Crin Antonescu
Comentarii