Crin Antonescu spune ca nu l-a dus pe Iohannis la Grivco (Video)

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 07:44
4129 citiri
Crin Antonescu spune ca nu l-a dus pe Iohannis la Grivco (Video)

Fostul presedintele PNL Crin Antonescu nu a putut confirma prezenta actualului lider liberal si candidat la presedintie, Klaus Iohannis, la Grivco, in 2009.

Subiectul extrem de discutat in aceste zile a reaparut in dezbatere, marti seara, la B1 TV. Fostul presedinte al Senatului a intervenit telefonic pentru a preciza ca Iohannis nu a mers niciodata cu el la vreo intalnire de la Grivco.

Antonescu a relatat ca in 2009 a avut o reuniune la sediul companiei Grivco cu liderii de atunci ai PSD, Mircea Geoana, Adrian Nastase, Ion Iliescu, dar si cu fondatorul PC, Dan Voiculescu, prilej cu care au discutat propunerea lui Klaus Iohannis ca premier. Insa la aceasta intalnire nu a fost prezent si primarul Sibiului.

"Klaus Iohannis nu a fost nici atunci si nici cu vreun alt prilej la Grivco, in compania mea. De altfel, nici eu insumi nu am avut o negociere cu domnul Voiculescu aparte, eu am avut cu PSD-ul. (...) La aceasta intalnire domnul Klaus Iohannis nu ma insotea".

De altfel, Antonescu a subliniat ca Iohannis "nu avea ce sa negocieze acolo".

"In 2009, Klaus Iohannis nu avea ce negocia nici cu Dan Voiculescu, nici cu altcineva (...) Iohannis nu avea ce sa ceara, ce sa negocieze nici de la PSD, nici de la Voiculescu, nici de la altcineva. Aceasta propunere (de a fi premier - n.red.) eu i-o facusem fara negocieri", a afirmat Crin Antonescu, in aceeasi interventie.

"Acum domnul Iohannis, cand a spus ca s-a intalnit, probabil s-a referit la perioada recenta, la ultima perioada din viata USL-ului", a adaugat fostul lider PNL, fiind contrazis de moderatorul emisiunii, care a precizat ca Iohannis s-a referit la niste intalniri oficiale la Parlament, in 2009.

Concluzionand, Antonescu a replicat: "Cu mine, Klaus Iohannis nu a fost la Grivco, nu stiu daca domnul Iohannis separat a avut vreo intalnire cu Dan Voiculescu, dar daca spune ca nu, eu am toate motivele sa-l cred si cred ca tot taraboiul nu ar fi existat, daca pana la urma s-ar fi inteles ca aceasta formula: "coalitia de la Grivco", "premierul de la Grivco" sunt niste inventii de propaganda, de campanie ale lui Traian Basescu, pentru ca niciodata Dan Voiculescu nu a fost liderul acestei coalitii".

Confruntare directa intre Klaus Iohannis si Codrut Seres: Cine minte? (Video)

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, si fostul ministru al Economiei Codrut Seres s-au contrazis in direct, luni, la un post de televiziune, primul sustinand ca nu a fost niciodata la Grivco, iar cel de-al doilea ca el insusi l-a intampinat si l-a dus in biroul lui Dan Voiculescu.

Invitat la B1 TV, prezidentiabilul ACL a spus inca o data ca nu a fost la Grivco in 2009, inainte de a fi desemnat premier de PSD si PNL.

"Nu am fost niciodata, nici nu stiu unde e si nici nu ma intereseaza", a subliniat acesta.

Insa, intr-o interventie in direct prin telefon, Codrut Seres, fost angajat la Grivco pana in urma cu un an, a declarat contrariul.

"Eu m-am intalnit cu domnul Iohannis cand a intrat in acea cladire, in hol", a spus el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Antonescu Iohannis Voiculescu Grivco, #Iohannis intalnire Grivco Voiculescu , #Crin Antonescu