Iohannis, despre sprijinul lui Antonescu: N-ar fi fost rau

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 19:50
7583 citiri
Iohannis, despre sprijinul lui Antonescu: N-ar fi fost rau
Foto: Arhiva

Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, a declarat miercuri ca nu stie de ce fostul presedinte al PNL Crin Antonescu nu l-a sprijinit in campania electorala, precizand in context ca au avut un schimb "neutru" de mesaje, zilele trecute.

"N-ar fi fost rau, dar din motive pe care nu le cunosc, nu a facut-o", a spus candidatul Klaus Iohannis, intr-un interviu acordat Reporter Virtual, intrebat fiind daca l-ar fi ajutat sprijinul lui Crin Antonescu, in campania pentru Cotroceni.

In context, Iohannis a afirmat ca Victor Ponta spune "povesti" cand sustine ca nu ar fi candidat niciodata impotriva lui Crin Antonescu, la presedintie.

"Sunt povesti. Bineinteles ca ar fi candidat. De asta s-a rupt USL, ei nu au avut niciodata de gand sa il sprijine pe Antonescu si sa il faca presedinte", a aratat candidatul ACL.

Prezidentiale 2014: Declaratie surprinzatoare a lui Crin Antonescu: Pe cine sustine in turul doi

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL, a declarat zilele trecute, pentru stiripesurse.ro, ca "nici Iohannis si nici nimeni altcineva nu se poate baza" pe sprijinul sau.

"Ponta m-a sunat si am vorbit mai mult glume de astea politice, ce comenta el de alegeri, chestia aia ca au venit Iohannis si cu Blaga in sediul unde s-a facut USL, dar au fost pur si simplu niste chestii de discutie politica. Cu Iohannis am avut un schimb de mesaje si atat", a spus Antonescu.

Iohannis a vorbit cu Antonescu. Ce spune despre o coabitare cu Ponta

Actualul lider al PNL a mai spus si duminica seara ca a discutat cu Crin Antonescu, referindu-se probabil la aceeasi discutie prin SMS. "Da, am avut un schimb de mesaje, chiar acum doua sau trei zile. Amabilitati am schimbat. Amabilitati asa la nivel general", a declarat Iohannis, raspunzand unei intrebari.

G.F.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Iohannis sprijin Antonescu, #Iohannis discutie Antonescu , #Crin Antonescu