Ruptura Antonescu-Iohannis - PSD cere explicatii: Ascund ceva romanilor

Miercuri, 20 August 2014, ora 18:28
3581 citiri
Ruptura Antonescu-Iohannis - PSD cere explicatii: Ascund ceva romanilor
Foto: Arhiva

Purtatorii de cuvant din PSD - Dan Sova si Gabriela Vranceanu Firea - sustin ca "romanilor li se ascunde" ceva si cer explicatii in ceea ce priveste ruptura dintre Crin Antonescu si Klaus Iohannis.

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, transmite ca niciun liberal nu i-a luat apararea lui Iohannis, dupa ce acesta a fost atacat, la inceputul acestei saptamani, de predecesorul sau la sefia partidului, Crin Antonescu.

"Se pare ca presedintele PNL si-a pierdut sustinerea chiar in interiorul propriului partid si al ACL. Crin Antonescu l-a atacat foarte grav pe Klaus Werner Iohannis si s-a dezis de el. Au trecut doua zile de atunci si nimeni din PNL sau din ACL nu i-a luat apararea lui Iohannis. Nu a existat nicio voce liberala care sa-l ajute pe Klaus Werner Iohannis, nimeni care sa-l sustina.

In lipsa oricaror clarificari din partea liberalilor, aceasta tacere inseamna ca liberalii stiu foarte bine ca Iohannis nu are un proiect, ca este lipsit de consistenta si de solutii, iar singurul sau scop este acela de a continua regimul Basescu. De aceea tac liberalii, sunt si ei constienti ca sustin un candidat de carton, o marioneta a regimului Basescu", a declarat Dan Sova, citat de Mediafax.

La randul sau, urtatorul de cuvant al campaniei prezindetiale a PSD, Gabriela Firea, cere lamuriri legate de episodul Iohannis-Antonescu.

Iohannis: Contez pe votul si sprijinul lui Antonescu

"E nevoie de anumite clarificari. Fostul presedintele PNL, domnul Antonescu, intr-un interviu televizat, a afirmat ca nu-l sustine pe domnul Klaus Iohannis si ca nu stie cum voteaza. Intrebarea noastra este urmatoarea pentru domnuil Antonescu, avem rugamintea sa dea cateva explicatii si sa lamureasca informatiile, iar lui Iohannis chiar ii solicitam imperativ, sa se clarifice ce s-a intamplat in cateva luni de zile, astfel incat domnul Antonescu, cel care l-a sustinut atat de puternic pe Iohannis, acum considera ca nu mai este un candidat viabil la prezidentiabiale. Antonescu l-a prezentat ca fiind un om onest, profesionist, un primar capabil, care poate sa conduca Romania", a declarat Firea, potrivit Pesure.ro.

Crin Antonescu, despre ce nu este si ce nu va mai fi vreodata. Si o invitatie pentru Ponta

Firea sustine ca "exista elemente ascunse romanilor" in aceasta poveste despre care trebuie sa afle toata populatia.

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a dezvaluit luni seara ca nu il va sustine pe Iohannis in cursa prezidentiala. "Nu, categoric nu, pentru ca sunt un om responsabil", a raspuns Antonescu, intrebat daca il va vota pe Iohannis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#razboi Klaus Iohannis Antonescu, #PSD explicatii Iohannis Antonescu, #Antonescu nu voteaza Iohannis , #Crin Antonescu
Comentarii