Iohannis a dezvaluit cand va fi desemnat prezidentiabilul PNL

Marti, 15 Iulie 2014, ora 16:34
2822 citiri
Iohannis a dezvaluit cand va fi desemnat prezidentiabilul PNL
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul liberalilor, Klaus Iohannis, a anuntat, marti, ca saptamana viitoare se va stabili cine este candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale.

"Pe data de 26 iulie se va incheia procedura politica de decizie a unificarii PNL - PDL. Dupa cum probabil stiti, in aceeasi zi va avea loc si congresul PDL, conventia PDL, iar la sfarsit va avea loc congresul comun care va consfinti aceleasi doua lucruri: statutul si protocolul politic.

Al doilea lucru care a fost hotarat astazi a fost intrunirea delegatiei permanente pentru ziua de luni, 21 iulie. Deci, saptamana viitoare, luni, un foarte important lucru pe ordinea de zi, se va stabili cine este candidatul PNL pentru cursa prezidentiala", a declarat Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa.

Congres PNL: Se alege noul Statut si se elimina afilierea la ALDE (Video)

La sfarsitul lunii iunie, PNL si-a ales presedintele, in persoana lui Klaus Iohannis, iar liberalii au votat pentru fuziunea cu PDL. In ceea ce priveste stabilirea candidatului PNL pentru alegerile prezidentiale, lucrurile au ramas incerte dupa reintrarea in competitie a lui Crin Antonescu.

La cateva zile dupa alegerile europarlamentare, Crin Antonescu a renuntat la presedintia partidului, iar ulterior a anuntat ca se retrage si din cursa pentru Cotroceni.

Pe 28 iunie, dupa alegerea noului lider al PNL, Crin Antonescu a spus ca accepta sa participe in cursa pentru desemnarea prezidentiabilului, dupa ce liberalii s-au impartit in doua tabere: una care il sustinea pe el, iar alta care il sustinea pe Iohannis in competitie.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Orban, despre colaborarea pentru alegerile locale: "Am discutat de principiu să ne unim forţele unde e benefic"
Orban, despre colaborarea pentru alegerile locale: "Am discutat de principiu să ne unim forţele unde e benefic"
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat duminică, 25 februarie, la Ploieşti, referindu-se la colaborarea partidelor care formează Dreapta Unită la alegerile locale, că încă nu...
Ludovic Orban spune că România e în mare pericol: „Există două mafii care deţin puterea astăzi”
Ludovic Orban spune că România e în mare pericol: „Există două mafii care deţin puterea astăzi”
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat duminică, 25 februarie, la Ploieşti, că România "este prost condusă" şi se află într-un mare pericol. Politicianul susține că...
#Klaus Iohannis prezidentiale candidat PNL, #candidat PNL alegeri prezidentiale, #congres extraordinar PNL , #PNL
Comentarii
Poza iancugheorghe
iancugheorghe
rank 5
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5