Iohannis: Cum spune presedintele ca suntem la marginea prapastiei? Sa fi evitat prapastia

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 20:06
2312 citiri
Iohannis: Cum spune presedintele ca suntem la marginea prapastiei? Sa fi evitat prapastia
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, afirma ca "este inadmisibil sa spui poporului ca sta la marginea prapastiei", mai ales ca, "pur si simplu, nu este adevarat", fiind doar o "hiper-interpretare" a declaratiilor Victoriei Nuland.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca i se pare "inadmisibila" declaratia presedintelui Traian Basescu referitoare la mesajul transmis de catre asistentul secretarului de stat american Victoria Nuland.

Geoana dezvaluie ce a vrut emisarul SUA in Romania: Si PSD, si Basescu au exagerat

"Adica cum vine presedintele si spune asa, din senin, ca suntem la marginea prapastiei? Pai el este de zece ani presedinte, nu altcineva. Sa fi evitat prapastia. Asta una la mana.

Doi la mana, pur si simplu, nu este adevarat, adica sa hiper-interpretezi... Vine un subsecretar american si spune niste lucruri fair - adica mi s-au parut chiar de bun simt si potrivite declaratiile secretarului de stat american - sa le hiper-ambalezi, sa le scoti din context si sa spui poporului ca sta la marginea prapastiei este inadmisibil", a afirmat Iohannis.

Iohannis, de acord cu Antonescu

El a adaugat ca i se pare "justificata" reactia lui Crin Antonescu la declaratia presedintelui Basescu.

Antonescu il face mincinos pe Basescu si cere pact minimal: Sa nu mai spunem minciuni (Video)

Presedintele Traian Basescu declara, marti, ca Victoria Nuland a venit la Bucuresti emisar al Guvernului SUA si a transmis un mesaj extrem de serios, menit sa ii ingrijoreze pe romani si pe politicieni, legat de statul de drept din Romania, care din vara lui 2012 este continuu pus sub semnul intrebarii.

"Vreau sa va dau mesajul exact si corect, este un mesaj care trebuie sa ii ingrijoreze pe romani si in egala masura pe politicieni, si nu ma joc cu vorbele, cu atat mai mult cu cat stiu ca ele, in cateva minute, vor fi in toate cancelariile", anunta presedintele Basescu.

Basescu: Doamna Nuland ne-a transmis un mesaj ingrijorator. Suntem pe marginea prapastiei

Presedintele Traian Basescu mai declara ca "suntem pe marginea prapastiei", iar in cazul in care majoritatea politica "recidiveaza si continua atacurile la statul de drept" Romania "risca sa fie izolata pentru mult timp".

Presedintele PNL, Crin Antonescu, declara, tot marti, ca presedintele Traian Basescu a dezinformat natiunea romana si s-a erijat intr-un supraemisar al Victoriei Nuland, el precizand ca niciun oficial american nu a transmis, nici chiar voalat, ca Romania e in izolare sau cu un picior in prapastie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Klaus Iohannis Traian Basescu, #Klaus Iohannis Basescu marginea prapastiei, #Klaus Iohannis Nuland , #PNL