Iohannis: Ponta va regreta ca PNL este principalul adversar politic al PSD

Joi, 20 Martie 2014, ora 16:54
2086 citiri
Iohannis: Ponta va regreta ca PNL este principalul adversar politic al PSD
Foto: lideruldeopinie.ro

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PNL este principalul adversar politic al PSD, iar Victor Ponta "va regreta" acest lucru pentru ca "nu-i chiar un lucru foarte bun in politica romaneasca sa ai adeversar PNL, care este un partid foarte puternic".

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza declaratia lui Victor Ponta, care a spus ca regreta "credinta liderului PNL, Crin Antonescu, ca batalia nu se mai da cu Traian Basescu, ci cu PSD".

"Da. PNL este principalul adversar politic al PSD in aceasta faza. Eu cred ca regreta. Nu-i chiar un lucru foarte bun in politica romaneasca sa ai adeversar PNL", a raspuns Iohannis.

Klaus Iohannis, adevaratul adversar pentru Ponta la prezidentiale - sondaj Inscop

Acesta a afirmat ca PNL este "un partid foarte puternic".

"Totusi, suntem un partid foarte puternic, cu cota mare, multi parlamentari, presedinti de consilii judetene, primari. Deci cred ca regreta si va regreta in continuare", a spus Iohannis.

De asemenea, intrebat de ce considera ca Victor Ponta insista sa afirme ca PNL va reveni in USL dupa alegerile europarlamentare, Iohannis a raspuns: "Un consilier care i-a sugerat diferite scenarite".

Intrebat daca este de parere ca Victor Ponta chiar crede ca PNL va reveni in USL, Iohannis a ras, dar nu a dat niciun raspuns.

Antonescu: Iohannis, viitorul premier - Ponta va sta in functie cel mult pana la toamna (Video)

Liderul PSD, Victor Ponta, afirma pe o retea de socializare ca regreta credinta liderului PNL, Crin Antonescu, ca batalia nu se mai da cu Traian Basescu, care iese din mandat, ci cu PSD-ul "cu tentatie de partid-stat", si arata ca el se bazeaza in continuare pe toti liderii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul Romaniei.

El a comentat astfel dupa ce, luni seara, la Realitatea TV, liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca, din acest moment, adversarul politic pentru liberali este PSD-ul, fara ca aversiunea fata de PSD sa se traduca printr-o simpatie fata de presedintele Traian Basescu.

"Adversarul nostru politic, de acum incolo, este PSD-ul. Aici se joaca alta carte, cartea antibasismului. Se joaca multe voturi, pe doua confuzii: confuzia ca oricine e antibasist e democrat, ceea nu e adevarat, si ca oricine e anti-PSD e pro-Basescu, ceea ce iarasi nu este adevarat", spunea Antonescu.

Citește și:
De ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment: ”Nu există acolo unde a câștigat alegerile”
De ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment: ”Nu există acolo unde a câștigat alegerile”
AUR și USR sunt în opoziție, însă se pare că doar unul dintre cele două partide are succes în ”afacerile politice”, pe când celălalt arată tot mai mult ca un business în...
Doi jurnaliști au fost amendați de CNA cu 10.000 de lei pentru că și-au permis să discute despre doctoratul plagiat al lui Lucian Bode VIDEO
Doi jurnaliști au fost amendați de CNA cu 10.000 de lei pentru că și-au permis să discute despre doctoratul plagiat al lui Lucian Bode VIDEO
Jurnaliștii postului B1TV, Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, au primit o amendă din partea CNA pentru o emisiune în cadrul căreia au dezbătut subiectul lucrării de doctorat plagiate de...