Iohannis: USL nu mai exista, nu merge mai departe si nu se va reface

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 21:01
3544 citiri
Iohannis: USL nu mai exista, nu merge mai departe si nu se va reface
Foto: Arhiva Ziare.com

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, ca "USL nu mai exista, nu merge mai departe si nu se va reface".

Iohannis a afirmat, la Alba Iulia, ca PNL nu va accepta sa revina la guvernare, pentru ca motivul destramarii aliantei a fost incompatibilitatea dintre liberali si social-democrati, scrie Mediafax.

"Daca se mai poate reface USL, raspunsul este unul extrem de simplu: nu se mai poate. Nu se poate in nicio varianta, pentru ca USL s-a rupt din cauza unei incompatibilitati intre PNL si PSD la care, din pacate, s-a ajuns dupa foarte scurt timp.

Fostii nostri parteneri speculeaza in continuare ca multa lume a votat USL si si-ar fi dorit sa mearga un pic mai departe folosind in campanie intr-un mod aproape perfid acest slogan 'USL traieste, USL merge mai departe'. USL nu mai exista, nu merge mai departe si nu se va reface", a declarat liberalul.

Intrebat cum ar raspunde PNL invitatiei premierului Victor Ponta de a reveni la guvernare, Iohannis a mentionat ca acest lucru nu se va intampla, pentru ca USL tine de domeniul trecutului.

"Nu se poate face o invitatie de revenire la guvernare. USL este ceva de domeniul trecutului. Toate aceste povesti care se vehiculeaza in campanie pentru a induce pe unii alegatori in eroare nu au niciun fel de suport", a explicat el.

Ponta, intrebat daca are cineva dubii ca va candida: Eu am, intrucat cred ca trebuie sa refacem USL

Seful PSD Victor Ponta a precizat, recent, ca USD va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale, daca PNL nu accepta invitatia PSD de a reveni la guvernare, care va fi facuta dupa europarlamentarele din 25 mai. Premierul a sugerat ca si el ar putea fi candidatul comun al partidelor care formeaza Executivul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Klaus Iohannis USL, #Klaus Iohannis refacere USL, #Klaus Iohannis Ponta , #PNL
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
USL A murit. Acum bantuie ca o stafie...
Poza wolf22
wolf22
rank 1