Quintus: Am o relatie buna cu Iohannis, cand ii dau un sfat ma asculta

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 17:52
1777 citiri
Quintus: Am o relatie buna cu Iohannis, cand ii dau un sfat ma asculta

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a fost sarbatorit, miercuri, de parlamentarii PNL, care i-au daruit un buchet cu 99 de trandafiri in culorile tricolorului si un tort cu mesajul "cel mai iubit dintre liberali", el spunand ca si presedintele Klaus Iohannis i-a trimis flori.

Seniorul liberal a fost sarbatorit de parlamentarii noului PNL, in frunte cu Ludovic Orban si Vasile Blaga, la implinirea varstei de 98 de ani.

Mai multi dintre cei veniti sa-l sarbatoreasca pe Mircea Ionescu Quintus s-au intrecut in a recita epigrame, spre amuzamentul seniorului liberal si al celor prezenti.

"Venit pe lume in Crimeea / In vremi mai vechi decat unirea / Duce-nainte Odiseea / Chiar cochetand cu nemurirea", a fost una dintre epigrame, spusa de Ludovic Orban.

Cunoscut pentru epigramele sale, Mircea Ionescu Quintus le-a spus si el celor prezenti una dintre ele: "Prin Ploiesti ducandu-mi vatra / Am ajuns la varsta a patra / Cand ma mangaie femeia / Eu ma simt abia la a treia".

Mircea Ionescu-Quintus implineste 98 de ani - omagiu in plenul Senatului si tort (Foto)

De la intalnirea de la Parlament a lipsit copresedintele Alina Gorghiu, care a fost plecata din tara, dar aceasta l-a sunat pe Quintus, dupa cum a marturisit chiar el. In plus, Gorghiu a postat, pe pagina de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de Mircea Ionescu Quintus, cu mesajul "La Multi Ani, domnule presedinte!".

Quintus a marturisit ca a fost sunat de presedintele Klaus Iohannis, acesta transmitandu-i ca regreta ca nu poate veni la aniversare si ca i-a trimis la Ploiesti o "masina cu flori".

"I-am spus: Sunteti al nostru, dar sunteti mai sus", a mai declarat Mircea Ionescu Quintus, marturisind ca are o relatie foarte buna cu seful statului. El a adaugat: "Cand pot sa ii dau un sfat, ma asculta, dar nu spuneti, ca e secret de stat", a spus Quintus.

El a mai afirmat ca a fost sunat de fostul presedinte Ion Iliescu. "Domnul Constantinescu e batran, mai uita", a adaugat Mircea Ionescu Quintus.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Mircea Ionescu Quintus relatie Iohannis, #Quintus sfaturi Iohannis, #aniversare Quintus, #Quintus 98 de ani , #PNL