Un senator PNL cere delimitarea de Iohannis: Toti sunt varza. Am facut sluj degeaba

Luni, 06 Iunie 2016, ora 13:39
14296 citiri
Un senator PNL cere delimitarea de Iohannis: Toti sunt varza. Am facut sluj degeaba
Foto: Facebook/Cristian Bodea

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, luni, ca, in urma rezultatului de la alegerile locale, filiala Bucuresti trebuie "decapitata" si ca PNL trebuie sa se delimiteze de Klaus Iohannis, pentru ca nu i-a folosit la nimic ca a facut "sluj" in fata presedintelui.

"In primul rand, trebuie sa plece toti cei care au contribuit la dezastrul de la Bucuresti, toata echipa de acolo, cei care au coordonat, au gandit, au coordonat. Toti sunt varza", a spus Bodea, precizand ca rezultatul de la Bucuresti este efectul lipsei de strategie a echipei de la Capitala, informeaza News.ro.

Cristian Bodea a acuzat "mascarada care a avut loc la Bucuresti, cu cei patru candidati, incepand cu Cristian Busoi".

"De la Busoi, incolo, trebuie sa plece toti, pentru ca aud ca ar fi Busoi noua varianta de conducere a PNL. Care Busoi? Care a fost candidat sase luni si nu a facut nimic, cu sprijinul si laudandu-se ca este omul lui Iohannis?", a spus Bodea.

El a adaugat: "Sa nu mai aud de Busoi in partid, a ajuns mare vedeta, din tot felul de prietenii, dar nu e capabil sa aduca un vot".

Cristian Bodea a afirmat ca "organizatia de Bucuresti trebuie decapitata si trebuie adusi oameni noi".

Senatorul PNL a atras atentia ca exista in acest moment riscul ca PNL sa cada sub 30%.

"Asta inseamna ca avem scorul fuziunii. Si atunci, unde mama naibii este aportul lui Iohannis? De ce am fost obligati in partid sa facem sluj la Iohannis, sa il laudam pe Iohannis?", a comentat Cristian Bodea.

Senatorul PNL a aratat ca, in acest moment, "partidul trebuie sa se delimiteze de Iohannis".

"Asta este prioritatea numarul unu, sa isi faca personalitate, noi avem un partid zombi, nu avem personalitate", a spus senatorul liberal, adaugand ca s-a vazut cat de apreciat este Klaus Iohannis, pentru ca PSD a crescut in preferintele electoratului.

Potrivit lui Bodea, toata strategia de comunicare a partidului a fost gresita.

"Blaga are un merit, si Bolojan, ei au lucrat pe organizare si in multe primarii din Ardeal au fost castigate pentru ca am avut oameni buni, care sa traga voturi. Pe comunicare, Iohannis ne-a subordonat si cei care transmiteau ce sa spunem ne-au distrus", a spus el.

Cristian Bodea a mai afirmat ca, in acest moment, PNL trebuie sa spuna clar ca nu este "partidul lui Iohannis".

"Acum mai vrem sa il aducem si pe Ciolos, ca varianta. Stiti ce zic eu? Sa vina Ciolos, cu toti tehnocratii, cu Curaj, cu Pruna, cu Borc, sa vina toti in PNL si ma duc eu sa fac Guvernul", a mai comentat senatorul liberal.

Bodea a precizat ca, desi nu este membru in Biroul Politic National, va propune din afara aceste masuri de reformare si a tinut sa mentioneze ca a inceput deja sa faca acest demers.

In timp ce Vasile Blaga s-a aratat multumit de rezultatele obtinute de PNL la nivelul intregi tari, prim-vicepresedintele PNL Adriana Saftoiu si deputatul Diana Tusa spun ca liberalii sunt singurii vinovati pentru esecul de duminica, iar deputatul Theodor Paleologu a criticat conducerea PNL pentru atacurile la adresa lui Nicusor Dan.

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Bodea PNL delimiteze Iohannis, #Bodea senator PNL alegeri locale, #Bodea alegeri locale , #PNL