Ciprian Dobre la Tv Ziare.com: Propunerea lui Basescu este un fruct otravit

Marti, 20 Octombrie 2009, ora 17:58
1861 citiri
Ciprian Dobre la Tv Ziare.com: Propunerea lui Basescu este un fruct otravit

Deputatul PNL de Mures, Ciprian Dobre, este de parere ca nominalizarea lui Lucian Croitoru in functia de premier, "propunerea lui Basescu", este "un fruct otravit".

"In 9 luni, Romania a batut pasul pe loc, prin aportul Guvernului Boc, care n-a reusit sa fie eficient", sustine Dobre, care este de parere ca "prima dovada a unui prim-ministru intr-o societate capitalista trebuie sa fie eficienta".

Din acest punct de vedere, Guvernul Boc nu a dat dovada de eficienta, intrucat "niciuna dintre legile pe care si-a asumat raspunderea nu este inca in vigoare", a spus deputatul PNL la Tv Ziare.com, in cadrul emisiunii "Cu ce este mai bun Klaus Iohannis decat Lucian Croitoru?".

"Lucian Croitoru nu are sanse sa fie prim-ministrul Romaniei", a declarat Dobre.

"Daca Parlamentul a dat jos un guvern, tot Parlamentul instaleaza un alt Guvern, nicidecum presedintele", a subliniat penelistul, explicand ca presedintele si-a dorit, prin nominalizarea lui Croitoru, "adancirea crizei si sa intervina ca un salvator".

Insa "propunerea presedintelui este ineficienta, nu poti sa iei o persoana de pe strada si sa-l propui premier".

Croitoru "este ca si cum ar fi o propunere de pe strada, pentru ca nu are suportul Parlamentului". In schimb, de partea lui Klaus Iohannis se afla sustinerea majoritatii parlamentare, notorietatea acestuia cat si faptul ca edilul a facut lucruri bune in Sibiu, crede Dobre.

"Sunt ardelean si nemtii au o oarecare aplecare spre organziare si eficienta, spre lucrul bine facut", a explicat penelistul de ce crede ca Iohannis este potrivit pentru Executivul roman.

"Cel mai incompetent si stangaci guvern din istorie trebuie sa parareasca aceasta scena", a spus Dobre, intrucat "au reusit sa ne duca de la 8% crestere economica la -8%", au facut "cel mai mare imprumut din istoria Romaniei".

Mai mult, "suntem cu un guvern care nu are putere, iar presedintele, in loc sa ajute cu aceasta situatie, nu face altceva decat sa o infunde". Din aceste motive, "Traian Basescu nu poate fi bau-bau pentru nimeni in Romania", si "nu va mai fi presedintele rom, voi face tot ce-mi sta in putinta pentru ca Crin sa fie presedinte".

A.I.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Ciprian Dobre PNL, #Ciprian Dobre Klaus Johannis, #Ciprian Dobre propunere premier , #premier
Comentarii
Poza TOM
TOM
rank 5
Cu ce-i otrăvit fructul măi liberalul lui Vanghelie si a lui Hrebenciuc, cu pă***ă KGB-istă de la Munay Gas?