ACL nu mai exista: Ce spune Iohannis despre succesorul sau in fruntea noului PNL

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 17:32

   

ACL nu mai exista: Ce spune Iohannis despre succesorul sau in fruntea noului PNL
Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus marti ca ACL nu mai exista si ca el este co-presedinte al noului PNL, alaturi de Vasile Blaga.

Marti, intr-o conferinta de presa comuna sustinuta cu Vasile Blaga, Klaus Iohannis a prezentat "Cateva directii politice pe care vom merge inainte, si va vorbesc in calitate de co-presedinte al PNL, ACL si-a terminat misiunea, nu mai exista incepand de luni".

Iohannis: Noi, PNL, dorim sa preluam puterea

Intrebat cine va conduce noul PNL, Klaus Iohannis a precizat: "Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi co-presedinti PNL. Vom clarifica chestiunea pana cand va fi nevoie".

Revine Crin Antonescu la sefia PNL? Ce spune Mircea Quintus

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a vorbit, luni, despre ce rol ar mai putea juca Crin Antonescu in conducerea partidului.

Quintus a spus ca Antonescu ar fi avut cele mai mari sanse sa devina liderul PNL dupa investirea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, daca nu s-ar fi izolat.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 12206 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Adrian8
rank 5
blaga !
cel mai bun si mai 'fidel' !

"Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi co-presedinti PNL"
danutz
rank 4
Antonescu urmatorul presedinte PNL.
Antonescu ar fi cel mai indicat sa preia sefia PNL. Cred ca asta a fost jocul cu retragerea lui Antonescu si preluarea partidului de catre Iohanisa, ca sa cistige Ardealul. Acum ii vine rindul lui Iohanis.
Stan
rank 5
Kakarow prea s-a facut de ras in circul USL, prea multe...
...discursuri imbecile a tinut, in prea multe mitinguri de tip ceausist a participat! Singurul lui "merit" este ca s-a retras din USL inainte de a primi un sut in dos de la plagiator!
Antonescu nu mai poate fi leader, poate fi doar vreun ministru de rangul II cand PNL va lua puterea!
rc
rank 5
antonescu a fost schimbat dupa ce a pierdut alegeri
noul presedinte de partid trebuie sa aiba acelasi mesaj anticoruptie cu care a castigat iohannis presedentia si sa il fi sustinut in campanie. antonescu nu a facut nici un a, nici cealalta. cea mai evidenta alegere e predoiu care l-a sustinut pe iohannis, a avut mereu un discurs anticoruptie si are credibilitate in domeniu, urmeaza sa fie numit prim ministru conform intelegerii initiale, si are acelasi stil pragmatic ca si iohannis, fara isterii si glumite, deci are sansele cele mai mare sa mobilizeze acelasi electorat
petrache
rank 5
Ce spun eu!
Cred ca este momentul sa se repare nedreptatea care s-a făcut cu Mona Musca. Si, sunt mulți liberali autentici care au fost excluși din acest partid din cauza unor securiști infiltrați in acest partid; știu cazuri la Iași, Galați, Giurgiu, Teleorman, Bacău .....
Si in alta ordine de ideii, cred aveți destule valori autentice ca sa nu mai puneți un individ care a rămas doi ani repetent si a contribuit din plin la circul politic.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor