Iohannis: Iata cand vom sti candidatul dreptei - ce spune despre tema religiei

Marti, 05 August 2014, ora 14:56
4497 citiri
Iohannis: Iata cand vom sti candidatul dreptei - ce spune despre tema religiei

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca desemnara candidatului Aliantei Crestin Liberale pentru alegerile prezidentiale va fi facuta luni, evenimentul fiind amanat deoarece sondajele comandate de PDL si PNL nu sunt finalizate.

"Astazi nu lansam candidatul, fiindca sondajele nu sunt finalizate. Nu este o problema de principiu, nu este nicio problema, doar ca institutele de sondare au cerut un termen un pic mai lung.

Vom convoca Biroul Politic al PNL pentru luni si cu maxima urgenta vom proceda la desemnarea candidatului ACL", a spus Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa.

Iohannis sau Predoiu? Alege candidatul Dreptei - Sondaj Ziare.com

Prezidentialele in sondaje: Posibila surpriza, pericolul pentru Ponta si cat poate creste C. Diaconescu - Interviu

De asemenea, propunerea liberalilor pentru Palatul Cotroceni a mentionat ca nu va face declaratii legate de religie, dupa ce prim-ministrul Victor Ponta a folosit aceasta tema la Craiova, la Consiliul National al PSD.

Lupta pentru Cotroceni, faza pe ortodoxie: Conteaza religia viitorului presedinte? Sondaj Ziare.com

"Nu voi face declaratii legate de religie in campanie, mai ales pentru ca Romania este un stat laic. Nu intamplator au aparut in Constitutie articole legate de egalitatea in drepturi, indiferent de religie, de etnie.

Ar fi pacat daca ar veni niste tineri politicieni care n-au citit aceste lucruri si sa considere ca 'Ce daca scrie, putem sa declaram orice, ca e campanie electorala'. Nu putem sa declaram orice. Rog pe cei de la comunicare sa pregateasca comunicate pe istoria religiilor in Romania", a mai spus Klaus Iohannis.

Iohannis: Am dat in judecata Guvernul. Ponta si-ar crea un avantaj

Candidatura lui Iohannis, in pericol?

Referitor la problema incompatibilitatii, primarul Sibiului a afirmat ca este "extrem de calm si linistit cu aceasta chestiuni": "Prima intalnire de gradul 3 intre mine si ANI s-a soldat cu anulare irevocabila a raportului".

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....